18.12.06

PAPER MEN 2016


PaPer Men 2016 és un col.lectiu ciutadà que s'encarrega de demanar el soterrament de les papereres de la ciutat. En aquest blog ja hem parlat més d'un cop de les sofertes papereres... La intenció d'aquest grup és fer pressió al consistori, i ara que soterra els contenidors, que soterri també les vulgars papereres. PaPer Men 2016 considera que la millor manera de fer desaparèixer la brossa és enterrar-la.
Les cíviques mesures de protesta consisteixen en tres fases ben diferenciades:
1) Decorar les papereres, (foto 1)
2) Provar la seva resistència, (foto 2)
3) Eliminar-les. (foto 3)
A la foto de la dreta, una paperera eliminada per
PaPer Men 2016

Per la seva banda, el col.lectiu de papereres de la ciutat està vivint temps difícils i el pànic ha començat a fer estralls entre els associats de Salvem les Papereres 2016.
A la foto: una paperera intentant fugir esperitada. L'ONG Salvem les Papereres 2016 encara té molt camí per recórrer.

7 comentaris:

en zoo d'en pitus ha dit...

la paperera s'escapa, s'escapoleix del vàndals...

Anònim ha dit...

on queda alguna paperera sencera a Tarragona?

Janume ha dit...

el 2016 ja no quedaran papereres en aquesta ciutat. Haurien de guardar una com a record i expliacr-li a les futures generacions que era una paparera

carol ha dit...

JA, JA Y JA...ME ENCANTÓ LA OCURRENCIA DE HOY, BUENÍSIMO...LÁSTIMA QUE LA COSA SEA CIERTA Y CADA VEZ HAY MENOS Y MENOS PAPELERAS EN CONDICIONES Y MUY POCAS VECES LAS ARREGLAN, LA PAPELERA DEL CAMP DE MART QUE USTEDES ANUNCIARON HACE UNAS SEMANAS AÚN PASO CADA DÍA Y SIGUE ROTA...QUE PENA

Anònim ha dit...

Ets el millor Pere!! molt bona aquesta!!

isabel ha dit...

De veritat que les papereres estàn en molt mal estat i ja veig que dona de que parlar...a veure si tenim sort i les arreglen!!

Anònim ha dit...

Reivindico les PAPER WOMEN!!!