19.12.06

Injustificada acció de soterrar

Enric Prat de la Riba i Sarrà (Castellterçol, 1870 - 1917) fou un dels presidents de la Mancomunitat de Catalunya. Avui el recordem a Tarragona gràcies a aquest carrer de la ciutat. No sabem si el carrer Prat de la Riba participarà del projecte de soterrament dels contenidors de brossa. Però, de debò creieu que val la pena?
Val la pena eliminar aquest recipient de capacitat i formes diverses, obert o tancat, destinat a contenir o a transportar escombraries?
Val la pena perdre aquest element tradicional del nostre tarannà?
Si es que ara resultarà que no podem embrutrar tranquils...

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina warrada

Anònim ha dit...

això sembla fet a ple dia, no crec que la gent que visqui al primer pis estigui massa contenta.

Anònim ha dit...

ai Déu meu, penso lo mateix, quan comencin a soterrar els contenidors, com no concienciïn a la gent o comencin a multar no sé pas que passarà.

Anònim ha dit...

ara be nadal, matarem el gall i llenc,arem l'estufa vella al contenidor!!!
l' "hasta les astrelles" mallol que fa que no mou l'escombra?
quina visio mes decadent, hahahaha!!! imatge pura del que som: deixalles mal col.locades...

Anònim ha dit...

pobreta la gent que esta vivim a prop de aquesta marranada!

Felipe ha dit...

En la foto se puede ver que esto ocurre en plena luz del día, para más colmo. Es increible que puedan ocurrir estas cosas en una ciudad con gente tan cívica...

Anònim ha dit...

Sembla una broma que això pugui passar en la ciutat!! a veure que fan les autoritats pertinets ja!!

Carol ha dit...

Es una pena que en una ciudad tan bella pueda haber gente tan incívica, que cada día nos encontremos con casos como el que ahora mismo cita Pere, ya que esta situación es común en muchos lugares de Tarragona y a plena luz del día.

Ribas ha dit...

pero quin fastic. Com permeten aixo els veins d'aquest carrer?

Anònim ha dit...

jo crec que la gent que viu en el carrer no vol el soterrament, crec que ho prefereixen continuar tenin aixi. Al cap i la fi son ells els porcs que ho deixan en aquest estat no? ara no anem a camviar les costums que tant i tant els hi han costat als veïns de mantenir. despres direm que es perden les tradicions i tindra que venir el Jordi Bertran i recuperar-les per Santa Tecla. us imagineu? "el ball dels contenedors d'escombreries del carrer Prat de la Ribá" i de pas anomenar perpetuadors de la festa als veïns....(va de conya eh!)

Anònim ha dit...

estic amb tu Monsculturals i proposaria fer un referendum als veïns:
!. Continuem amb les nostres tradicions higièniques
2. Donem la culpa al Mallol

Anònim ha dit...

Mallol, dóna la cara ja. A les verdes i a les madures, que ets un càrrec públic. Ja fa temps que la neteja de la ciutat se t'ha escapat de les mans. I a més ens vam tenir que rascar la butxaca per comprar aquella escombra de plata. A aquest pas ens donaran l'escombra de merda...

M.E. ha dit...

Però amb la quantitat de penya que li canten els "aleros" que esperem!

lluis ha dit...

Por que no utilizamos al personal que cobra del paro a servicios de limpieza, de calles, bosques, partes altas, partes bajas, mingitorios, otros..., otros...?
Quizás habría menos gente apuntada al paro y algo más de limpieza, no?
Partiendo de la base que no hay "suficientes" efectivos para mantener la adecuada limpieza (¿?)¿Por qué, no se hacen bien las cosas, de una jorobada vez?
Y, también, por qué no dejamos de ser tan marranos?

Anònim ha dit...

respuesta a Luis: el contrato de la limpieza es el más caro nunca pagado por el ayuntamiento de Tarragona. Por gente empleada no será.

Anònim ha dit...

Lluis, perque la gent de l'atur ha de treure la merda d'uns ciutadants incivics?
Perque no, la gent de l'atur els posen a vigilar quasi a peu de contenedor i el marranet que no llenci la brossa dins el contenedor li fem pagar una sanció i amb la de marranets que sembla hi ha a Tarragona el servei de neteja quasi ens sortiria de franc

lluis ha dit...

Monculturals, teniu raó!
A veure si s'arrecla.

lluis ha dit...

Aprovechando los agujeritos que están haciedo para soterrar los contrenedores, podríamos tener casi una línea de metro...