30.12.06

NOTA DE SERVEI

Nota de servei:
Durant les properes hores procedirem a canviar aquest bloc de la versió antiga de Blogger a la versió Betta. Això pot provocar incidències i canvis substancials: com la pèrdua de comentaris, fotos o.... ves a saver!
No som experts informàtics, per això no les tenim totes...
Preguem disculpeu les molèsties i esperem poder continuar gaudint de les vostres estimulants visites (20.915 exactament avui dissabte a les 16:39) i entranyables comentaris.
Una abraçada, bones festes de Nadal i feliç any 2007 a tothom.
>vegeu els comentaris per a + info<

Disseny animat de Jordi Morera extret de: http://cucadellum.blogspot.com/

2 comentaris:

Cèsar Llamborda ha dit...

Renovar-se o morir... any nou vida nova...

Els canvis substancials han estat duts a terme amb èxit, ara cal retocar algun petit detall...

Comentar a tothom què els canvis que estem duent a terme són:

1.-Pas a la versió Betta de Blogger. Amb una petita millora del disseny i la funcionalitat.

2.-Incorporació de traductors automàtics al castellà, anglès i francès, per tal d'acontentar visitants internacionals que ens ho havien demanat.

3.-Incorporació d'un directori (en construcció) per tal d'ordenar els posts per indrets (carrers, etc.). Això facilitarà la recerca dels posts amagats en els arxius, o que cadascú pugui veure que hi ha del seu carrer publicat i valorar l'evolució de les coses, etc.

4.-Incorporació d'un mapa que marcarà la procedència de les visites. No recollirà les vint mil visites anteriors però a partir del 2007 (i en obert) tothom podrà veure la procedència de les visites. Cal dir -però- que com no podia ser d'altra manera la procedència majoritària és de Tarragona, però com que hem detectat un nombre important de visites internacionals doncs així tothom ho veurà.

5.- Incorporació del Tarragona 2016 a Technorati i visualització en obert dels links que ells detecten, que no són tots.

6.-Com a curiositat (això potser no ho mantindrem) hem fet valorar el blog pels paràmetres de Dane Carlson (California)is ha estat valorat en 3387,24 dolars nordamericans: no està malament per dos mesos i mig de feina...??

Gràcies a tothom i disculpeu les incidències que puguin encara sorgir.

Ah! I s'accepten suggeriments, propostes, etc... o als mails en privat o comentant-ho aquí mateix.

jaka ha dit...

Doncs... Felicitats i feliç 2007 !!!

;)