7.12.06

SALAMANCA A DISCRECIÓ


La discreció és una virtut que sempre ens ha caracteritzat als tarragonins. Discreció -però- no vol dir covardia ni manca de trempera. Amb aquestes instantànies de les instal.lacions municipals a la Rambla Vella, volem desvetllar un secret que lloa el virtuosisme tarragoní en estat pur: Sota el plàstic negre de les bosses s'hi amaga una partida dels papers de Salamanca, que van ser furtats pel propietari del casc gris, del qual volem mantenir l'anonimat. La municipalitat encara no ha tingut temps per a classificar tants papers, però ja ha instal.lat una tauleta i ha aportat diferent material per a la seva restauració, que de moment resta ordenat en aquest formós solar de la cèntrica rambla tarragonina. Properament una ETT obrirà l'oferta de contractació de personal per tal d'analitzar aquesta troballa.

7 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

Una de les peculiaritats de la nostra ciutat és la gran quantitat de solars buits que hi ha. No sé si es especulació o què, però per què n'hi ha tants?

Anònim ha dit...

espero que els papers de Salamanca que tants esforços van costar de recuperar no acabin en un solar com aquest!

Arare_ ha dit...

Interessant!

salutacions cordials des del meu mar, una mica més al nord que el vostre.

J.Sanvisens ha dit...

Osti , aquí se m'heu adelantat. Aquestes fotos ja les tenia preparades per enviar-vos-les.

Aquest solar tants anys tancat, i ara ple de merda....

El casc aquest em vindria bé per la moto. Perque d'aquells de les obre no ho sembla pas. Feina, lo que és feina....poca.

pere tarter ha dit...

Sanvisens, avui t'he llegit al diari!!!!

Anònim ha dit...

La meva pregunta és: si aquest solar fos de titularitat privada (què no és el cas),l'administració deixaria que estés en aquest estat?

Visca Tarragona 2016 -el blog- :)

Cèsar Llamborda ha dit...

Ep! Algú ha posat un filferro a la tanca i ara no es pot obrir. Qui ha estat aquesta ment perclara del tarragonisme gnòstic que, en un intent per a salvaguardar els documents salmantins, ens hi barra el pas. Terrorista o heroi??