28.12.06

NBA, amb B de boNaVistA

L'NBA s'escriu amb B de Bonavista... o això sembla si observem amb atenció els taulers de material extrasensible d'aquest pavelló exterior del conegut barri tarragoní. Les anelles són del tipus invisible, on errar un llençament resulta pràcticament impossible. La fusta dels taulers està especialment portada de inhòspits paratges immigrats i el ferm es tracta de sorra reciclada de l'antiga Platja del Miracle. Tot plegat una delícia pels amants d'aquest esport, que veuen com no és tan complicat tornar-se un crack com en Berni Jordan Álvarez.

NBA amb B de Bonavista
Dedicat a tota la gent de Bonavista

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Osti aquesta pista és fins i tot més original que la de koftball...

Milagritos ha dit...

A veure si els de l'Ajuntament s'informen i constueixen alguna pista de bàsket com déu mana. Amb tauler, aro i... amb terra de ciment o formigó. És trist que en una ciutat capital no es pugui practicar aquest esport sense haver de pagar...

Anònim ha dit...

però què costaria a una persona del patronat d'esports inventariar i anar fent un seguiment dels equipaments esportius com aquesta canasta? I d'aquesta manera arregla r amb més eficiència els desperfectes.

Anònim ha dit...

com es pot tenir aquesta pista a Tarragona així! Va home va!

Anònim ha dit...

pero aixo que es la pluja acida de les petroquimiques o que?

Paco ha dit...

Menos mal que tambien hablan aqui de los barrios de Tarragona. Bonavista no es un barrio de tercera, por mas que algunos todavia se lo piensen.

Emily ha dit...

Por lo menos podrían adjuntar el libro de instrucciones. Quizá los tableros no son para jugar a básquet... Podrían decir para qué son!!!!

Anònim ha dit...

Esta es otra mas de las barbaridades que se pueden ver en los barrios.
Me gusta que se vea lo que ocurre en tarragona, gracias por mostrar una ventana de la tarraco romana patrimonio de la humanidad y de la inhumanidad.

Jorge García ha dit...

Buenas,

Este post es unicamente una muestra del estado de abandono y deterioro al que se ve sometido Bonavista.