21.12.06

PASSEU, PASSEU

Per tal de facilitar què els conductors de turismes -després d'aparcar el seu vehicle- puguin reciclar el vidre de les begudes que ocasionalment consumeixen les autoritats han decidit -en un gest sense precedents- de dipositar el contenidor del vidre enmig de la vorera. Un dels responsables d'aquesta idea ha declarat: "De retruc guanyem mitja plaça de pàrquing" al concorregut carrer Floresví Garreta.

7 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

Llamborda, amic meu, l´has trobat!
Ara ja podré anar a tirar el vodka tranquil!

Pere Tarter ha dit...

Treuen els contenidors d'un lloc i els posen a altres llocs,,,que tothom gaudeixi de la festa!!!!!!

Jaume Bond zero zero set ha dit...

Si! Hem recorda la foto de la caseta de la ONCE. Els contenidors d'aquesta ciutat tenen una mobilitat impressionant, a mi hem destaroten i hi ha cops que he d'escollir entre transitar per mitja Rambla amb la merda al coll o deixar de recicler, tiot pq els il.lumitats del malloll canvien de lloc els contenidors. Els deixen super separats de la voravia, estan plens... Com a mínim amb els soterrats no hi haurà aquest problema i seran fixes... llàstima però que a ca meva no hi haurà cap soetrrat a menys de 200 metres... i és que no tothom obté el mateix servei pels mateixos impostos. I si no guaiteu les flamants papereres del super-transitat camí de la cuixa: barri perifèric de classe treballadora (sic).

j.Sanvisens ha dit...

És la gincama del reciclatge.
Se les pensa totes els Mallol, con tal Tarragona estigui a la vanguarda mediambiental....

Eire ha dit...

El senyor Mallol hauria d'anar predicant amb l'exemple... L'altre dia el vaig veure conduint i parlant amb el mobil al mateix temps!!!!!

M. Estivill ha dit...

Ostres però quan els soterrin... s'acabaran les "ginkanes"??? O potser inventaran alguna cosa per mantindre població activa...

Anònim ha dit...

el senyor Mallol,
empaita les basures
el senyor Mallol,
emprenya a tot lo mon.
les pobres minyones
quan llencen la brossa,
tururut, tururut,
qui gemega ja ha rebut!

Mallol, ets el barrufet "hasta las astrelles!!!