9.12.06

I la setmana vinent ARTÍSTIC PAINT 2016!!!!
No us ho perdeu !!!
tarragona2016.blogspot.com

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Està avisat, com agafi el que pinta la tele amb missatges adins li xafo la cara. Queda dit. A casa meva no hi pintes.

Anònim ha dit...

Quan mires les pintades et doa fàstic veure-ho. Després, quan veus el tomàquet...no sé, també es un grafiti això?
Millora la paret o l'embruta com les fotos anteriors?

M.Isabel ha dit...

Diuen que els grafitis també son art, pero jo em pregunto: quina classe d'art es la que embruta les parets de les ciutats i pitjor encara, las façanes de cases de veïns, que amb prou feina poden pagar les despeses de manteniment?

Manuel ha dit...

Ciudadanos !!!!
Aquí hay tomate!
Lo que no sabemos es si es natural o en lata.

lluis ha dit...

Si lo que se gasta en grafitis,y el posterior desgrafiteo, lo empleásemos en arreglar las papeleras, ¡por ejemplo! tendríamos las mejores papeleras de Europa!!!.
Y si las tintas empleadas fueran solubles al agua?
Con un poco de suerte, un día de lluvia nos libraría de la indecorosa decoración.

M.Isabel ha dit...

Joan, crec que es un grafiti, almenys jo ho he interpretat així, però mirant-ho bé...no sé, podria ser un anunci de tomàquet no?

Anònim ha dit...

Missatge simple:

M'agraden les teles i el tomaca.

No m'agraden la resta.

Pere Tarter ha dit...

A ni em pàssa una mica com amb en Tondo. No m'agrada la resta, gens, però el tomàquet està ben fet. És clar si tothom comença a dibuixar tomàquets, préssecs, pomes,....el mobiliari urbà no és lloc, les parets dels veïns no en tenen la culpa.

Anònim ha dit...

Ben cert, Pere...i en conseqüència, es prega de NO NIMBAR ni encara que irònicament, els embrutaparets...perquè llavors, aquests brètols -que van començar fent la o amb un pal untat de caca a les portes dels vàters de la llar d´infància i anys després escrivint frases i acudits obscens amb lletra de parvulari i faltes d´ortografia a les portes de qualsevol vàter que no fos el de casa seva- es senten "compresos" i pensen de debò que el seu groller, estúpid, fácil i sobretot lleig vandalisme, alguns (pocs però influents) l´entenen com una altra expressió d´art "pobra"...

S´hauria de penar la malifeta amb mitja jornada de galleda i raspall...els reincidents, amb multa acorde amb l´extensió i dificultat de netejar l´embrutada...

Anònim ha dit...

el grafitti es vell com la humanitat, des de Lascaux, Altamira o Pompeia. Al sud de TGn hi ha unes coves on hi ha pintures prehistoriques, grafittis ibers, comentaris romans de l'estil 'papitus ha estat aqui' i tambe mes recents. Ara be, que una colla d'indocumentats mononeurona sense graduat escolar pretenguin que l'empastifada que foten en una paret te alguna cosa d'artistica pel simple fet de semblar-se remotament a una pintura, doncs, es aplicar el terme 'art' amb una massa laxitud. La majoria (99.99%) son merda en estat pur, sense estil ni tecnica, i nomes serveixen per violentar la candidesa virginal d'una paret blanca.

mkgon ha dit...

Guate! aquí hay tomate!