13.12.06

COTXETS ESTIMBATS: POSA'T EL CASC

El consistori a partir de demanà començarà a estudiar la possibilitat de regalar cascs per nadons -similars als cascs d'enxaneta que tant de moda s'han posat-.
La primera campanya de repartiment gratuït de cascs per a nadons es durà a terme entre els bebés usuaris del jardí de la Reconciliació, degut a que han de sortejar diversos obstacles físics abans d'arribar als gronxadors. A banda de les escales sense rampa el jardí esmentat és ric en tetra-briks de la casa Don Simón, per la qual cosa és pensat que durant el repartiment de cascs s'ofereixi un traguet als soferts pares i mares dels nadons.

D'altra banda també s'estudia oferir assegurances a baix preu degut a l'alt índex de cotxets estimbats escales avall.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

aquests, senyors/es, es un dels parcs mes xungos de TGN. Encara recordo la epoca en la qual hi havien els llits el.lastics per saltar i el perill que hi havia que els killos et robessin.
suposo que ara ja no son killakos, sino altres menes de '*-akos' que no dic per no ofendre...
quan facin la marmellada maritima, que hi faran aqui? una rampa fins a la platja del miracle o una seu estable pel circo medrano?
TGN, hasta les astrelles!!!

Pere Tarter ha dit...

en aquest lloc han viscut uns quants homeless aquest estiu...
el problema no es els homeless, sinó que aquest lloc és un parc infantil!!!

Anònim ha dit...

no em referia als homeless. quan era petit era un lloc bastant perillos a certes hores. ara no se com estara, pero el fet que estigui en un lloc mig amagat el fa susceptible de ser problematic. En quant a l'higiene dels parcs de TGN....si tingues canalla, m'ho pensaria 2 cops

Anònim ha dit...

Transitar amb cotxe de nen petit per Tarragona sembla que és tota una aventura.

Solidaritat

lluis ha dit...

Hay otro riesgo añadido, en mi opinión. Las "Avias nuvolaris" que con el carnet caducado, embisten lo que tengan delante sin usar el intermitente.
Se ha de patentar el cinturón para el bebé!

SOY LA JUANI ha dit...

Aquestes escales, ja estan homologades?

Anònim ha dit...

Exacte, assegureu-vos que les escales estiguin homologades, igual que els cascs...El que hauríem d'homologar són els parcs!!!!