20.12.06

IL.LUMINEM-NOS DE NIT... I DE DIA

L'enllumenat nadalenc amaga un missatge per a navegants: dóna la benvinguda nit i dia als fantasmes dels antics mariners tarragonins que encara avui vaguen amunt i avall de l'Escala Reial. Malgrat les fortes campanyes d'oposició que es basen en l'estalvi energètic, en què aquest tipus de bombeta consumeix molt, en la contaminació lumínica, etc. les nostres autoritats han actuat amb el seny de la saviesa i han volgut que durant aquestes festes els vells fantasmes tinguin una mica de llum i així no es mengin més la pedra del moll.

6 comentaris:

Cèsar Llamborda ha dit...

O potser estan purgan amb llumenetes enceses cara l'eternitat els desperfectes que van causar als quadres tacats de mostassa?

Cèsar Llamborda ha dit...

purgant, vaja!

Anònim ha dit...

veus que bé, ara podrem gaudir del llumenam nadalenc també de dia!

Anònim ha dit...

hahaha!!! que bo!!! els llums encesos de dia...aixo es que el 'xispas' s'ha confos amb el rele...clar! com porta numeros del 0 al 23 i ell no devia passar de 10, doncs, passa el que passa...
m'agradaria saber si han posat 'musica nadalenca' pels carrers. Em refereixo a aquell soroll enfest de grinyols de truja degollada. Abans era insoportable!

M. Estivill ha dit...

Imperdonable

denis quiros tejero ha dit...

per als de la meva clase un salut denis