20.4.07

REFLEXIU...
GORA ESPAÑA
i
LA DONA ÉS EL PECAT ORIGINAL
El color és el mateix,
l'intel.lectual pintor també?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

pero no acabaran mai de ficar merdes a les parets en aquesta ciutat???????????????????????????????????????

Joana ha dit...

Gent amb poca feina i cap aspiració!
Penós !! A girona també tenim intel.lectuals pintors!
Bon capde!

Anònim ha dit...

Manca de creativitat

Què n'hauríem d'esperar dels nostres polítics en plena campanya electoral? Idees, propostes, arguments, solucions, i sobretot: creativitat. Creativitat en les seves idees, en les seves propostes, en els seus arguments i en les seves solucions. Però a les forces polítiques de Tarragona els hi manca força creativitat, només cal veure les campanyes que "circulen" per la nostra ciutat. Valguin els exemples de les seves cartes de presentació. CiU: Fem realitat els nostres somnis. PSC: Ara, Ballesteros Activa: Hola Tarragona! Som Activa, l'alternativa. Etc. etc. etc. Quina manca de personalitat! Dels nostres polítics, la veritat, n'espero molt més.

Anònim ha dit...

A l'Anònim de Manca de creativitat

Sense les funcions "COPIAR" i "ENGANTXAR" estaries perdut. Està sortint a tot arreu, amb la mateixa cançoneta, tant si vé a tomb com si nó, i sense canviar ni tant sols una coma. I tu parles de "Manca de creativitat" ????
Fes-t'ho mirar, de veritat.

Albertus Magnus

Ruben ha dit...

Si. La gent te molt poca feina

Anònim ha dit...

Ola, us asseguro que no es el mateix pintor. a la frase de la dona es el pecat original li faltava la signatura de "paraula de deu". en vaig veure unes quantes d'aquestes. si no m'equivoco estaven emmarcades dins d'una campanya feminista que va fer l'assemblea de joves de tarragona