26.4.07

EL JOC DEL VIDRE TALLANT

Un nou joc s'està posant de moda en els parcs infantils. És una variant del joc de bales o caniques, però per tal de què aquestes no rodolin i no es perdin directament les peces són trossets de vidre tallant.
En definitiva darrere d'aquest nou joc hi ha un esperit utilitari i d'estalvi que pretèn què els pocs gronxadors i columpis que existeixen a Tarragona no siguin utilitzats pels xiquets i xiquetes i per tant no es desgastin.
Vidre marró: 1 punt
Vidre blanc: 5 punts
Vidre verd: 10 punts.

6 comentaris:

Dani ha dit...

I amunt en parc infatil...

Mon ha dit...

infantil? es que els nens dels regidors no van mai al parc?

Tondo Rotondo ha dit...

Molts dels regidors i regidores potser tenen cangurs (sense contracte?) al càrrec dels seus fills petits i pocs parcs deuen xafar. Sinó com s'explica la manca de gronxadors i la proliferació de places dures a Tarragona?

Joan ha dit...

indignació quan penses que això és un parc infantil

el Gran Barrufet ha dit...

be, xiquets i xiquetes...aquesta es la pl. dels Carros i hi ha un grup d'uns 5 vagabunds borratxos visquent-hi fot un tou de temps (i mira que en fa de temps que no vaig a TGN!!!)...a mes, hi ha el circ cada cap de setmana de la "zona d'oci nocturn" del moll (lease: la fossa septica del Camp de TGN)...que hi trobeu vidres es lo minim que us hauria de preocupar...Visca La Part Baixa, malgrat el Sr. Silly Chirstmas se la vulgui fer petar per abandonament. Salut!

Nurithy ha dit...

Els hi haurien de fer pagar un impost especial als borratxos incívics ù_ú