13.4.07

ELS FORÇUTS INTEL.LECTUALS ATAQUEN DE NOU

Albert Saludes no està content i ens ho vol explicar. El bo de l'Albert s'ha passejat per la Punta del Miracle i s'ha trobat cara a cara amb restes originals de la nostra espècie autòctona dels forçuts intel.lectuals! Endavant Albert, què ens expliques?

Encara no s’ha acabat d’assecar el ciment, i els curts de gambals ja s’exerciten en allò que els suposi un triomf davant la seva parròquia tot mostrant el seu veritable coeficient mental, és a dir: 0.
L’Ajuntament va trobar una bona solució amb les grans lloses del passeig de la platja del Miracle, deixant a aquesta mena d’intel·lectuals sense feina. A primer cop d’ull, la solució per a la Punta del Miracle no sembla gens fácil. Llàstima que no els poguessin enxampar i col·locar-los de manobres a jornada completa durant el futur i inevitable enderrocament del Restaurant del Fortí de la Reina.
Text i fotos: Albert Saludes

11 comentaris:

hoechst ha dit...

¿ sentido común? el menos común de los sentidos

Anònim ha dit...

Bones, només volia felicitar-vos pel blog i aprofito per donar-vos una idea per un post (no sé si ja n'hi ha algun), per tota la zona peatonal i especialment el carrer August no hi ha una sola paperera.

Sort amb el blog i que duri molt

Joan ha dit...

M'imagino l'intel.lectual forçut arrencant la pedra fent-se el megamascle. Molt bé, no?
Penós.

el Gran Barrufet ha dit...

i us heu fixat en la qualitat de l'obra de pedra seca? mes de 3000 anys de civilitzacio i els paletes d'ara son incapac,os de fer un marge en condicions...potser la pedra que hi falta va caure sola quan algu innocentment s'hi va asseure!

el Gran Barrufet ha dit...

per cert, i potser no es el cas, pero jo he vist (fa un parell d'estius) a gentussa (perdoneu pel mot, pero es el que crec que son) ROBANT literalment coses d'aquest parc, en concret, palmeretes i plantes acabades de reposar; com qui es passeja pels prestatges del carrefour No us estrany que algu s'estigui enrajolant el terra de casa (ja va passar amb les pedres de les antigues voreres)...

Anònim ha dit...

Sempre el gamberrisme segueix amb nosaltres

Anònim ha dit...

Hay zonas de estas paredes que un niño puede quitar una piedra con la mano. La junta entre piedras debería estar mas llena de mortero. Mal hecho, deprisa y corriendo. Y un muro así es un peligro, en mi opinión.
En cambio, el muro que rodea el Camp de Mart, con otra tecnica y otro material, vale, esta bien hecho. Eran otros tiempos.

Tondo Rotondo ha dit...

Els guiris deuen pendre pedres d'aquestes com a record de Tarragona?

Cèsar Llamborda ha dit...

Quanta raó, gran barrufet.

Anònim ha dit...

Ben pensat, usant un "ciment cola", res de l'altre món, aquestes destrosses no serien tant fàcils. És així de senzill.

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Queres ganar dinero desde tu casa y buscas informacion[/b]
Nosotros hemos encontrado la mejor guia en internet de como ganar dinero desde casa. Como nos ha sido de interes para nosotros, tambien les puede ser de interes para ustedes. No son solo formas de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de formas para ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar-dinero-ya.com[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]