12.4.07

LA GARSA: EQUIPATGES PERDUTS


Fonts estadístiques reals ens expliquen que Britix Airways perd 28 maletes de cada 1000. Els d'Ivèria amb "b" d'abió no tenen ni idea de quantes en perden, o això diuen ells...
Nosaltres, que som els més llestos de la classe de recerca i captura d'equipatges perduts, hem trobat una maleta suposadament extraviada al bell mig de la nostra ciutat, a la Plaça dels Àngels. El que no comprenem és que fan aquestes ruïnes probablement judeo-massòniques en el mobiliari de l'improvisada oficina d'equipatges perduts...
Ciutadans anònims sense maletes per una banda i, la natura en estat pur per l'altra, estan convertint aquesta rústica oficina de la Part Alta, popularment coneguda per ca la Garsa, en un abocador públic.
Si més no, seria saludable que l'amo de la maleta la recuperés aviat ...8 comentaris:

m.e. ha dit...

Potser qui perdé la matela era un jueu-massònic i com que les companyies aeres són tant cumplidores li han enviat amb cert retard a casa seva... ja ho diu el refrany castellà: "más vale tarde que nunca".

Anònim ha dit...

Un lloc tan especial i històric com el barri jueu i en aquestes condicions...que passa?

Carles ha dit...

Quan perdem les maletes a l'aeroport les anirem a buscar aquí

Miquel ha dit...

Si serà un bon lloc per trobar-les. La gent ja no sap que fer.

leo ha dit...

¡Por fín unas fotos de "Ca la Garsa".Me gusta pasearpor mi barrio, pero con frecuencia evito pasar delante de este lugar por la pena y vergüenza ajena que me da.

Tondo Rotondo ha dit...

Els polítics són escollits i governen. Després pleguen o continuen: però la merda i la mala gestió roman.

La destrucció del patrimoni avança de forma galopant,

no?

el Gran Barrufet ha dit...

encara esta aixi aixo? deu n'hi do!!!!!!!
quin era l'objectiu aqui, destruir un edifici historic? per cert, de solars enrunats a la part alta (i arreu) n'hi ha fotimer, i de cases bastant antigues fetes caldo, tambe.
Algu ha passejat mai per un centre historic d'una ciutat normal a europa? que dic europa! per espanya mateix! que dic espanya! per girona...al dropol de l'alcalde se li hauria de caure la cara de vergonya de veure com te la part historiaca de TGN, en pitjors condicions que el Berlin de post-guerra!!!

Anònim ha dit...

Jo tampoc coneixo cap ciutat que la part històrica estigui com està aquesta