16.4.07

EL CIMENT DE LA REINA: LA SOLUCIÓ

Finalment hem trobat la solució per les 300 parelles de futurs casats que tenien i tenen la intenció de celebrar el banquet del seu casament al fortí...
Per tal de no deixar tirades a totes aquestes parelles de segona, celebrarem els banquets en aquest espai indestructible: el Ciment de la Reina.
Malgrat els famosos cubicles grocs, la preciosista barana de fusta plena de cagarades de colom, la brossa acumulada pels racons (amb ampolla de JB i tot), els arbres morts i plantes fetes pols, malgrat tot això, la pèrgola de la gran cimentada té les mateixes vistes que té el restaurant anterior! Aposteu per la cimentada, un lloc on ni que es vulgui, mai es podrà ensorrar!Dedico aquest post a les parelles del fortí, entre les quals hi ha la meva germana i el seu futur marit. Recordeu que passi el que passi, allò que és important és el casament, no el el banquet.

23 comentaris:

Joan ha dit...

El convit serà a l'aire lliure o a l'aparcament de la planta baixa?

joice ha dit...

Gracias por sua visita e comentário. Bem-vindo ao Implicante, César.
Um abraço.

el Gran Barrufet ha dit...

TGN te dues meravelles que enlloc del mon he vist: la seva part historica i la Mediterrania mes maca del mon.
Pero que tenim a hores d'ara? la part alta en semi-ruina total (nomes la catedral esta en condicions, la resta fot llastima) i un front maritim digne d'una pel.licula de terror. Pitjor que un poligon industrial de l'extraradi a mitja nit.
Per que? segur que m'equivoco, pero jo diria que els paiassos del circ que es l'ajuntafems hi tenen alguna cosa a veure. Sincerament, demanaria a la V flota que la proxima vegada que tinguin a be d'atracar el seu JFK a les instal.lacions del port, es prenguin la molestia d'inaugurar el concurs de focs d'artifici a la linia de costa amb mitja dotzena de Tomahawks per a tal d'agilitzar les obres de la fac,ana maritima. Haurien de comenc,ar per aquesta MERDA que van construir al Miracle. Disculpeu el llenguatge, pero la magnitud del bunyol es tal que be es mereix ser declarat "Patrimoni Bombardejable de la Humanitat"! Salut a tothom!

Noelia ha dit...

Gràcies per recordar-te de mi. Enhorabona per l'escrit.

Anònim ha dit...

NO TIRAR EL FORTÍ
NO TIRAR EL FORTÍ

Anònim ha dit...

El fortí és il.legal: que es fotin i q els hi descomptin la sanció del sou dels polítics que ho van consentir i aprovar.

LOUIS

Anònim ha dit...

Manca de creativitat

Què n'hauríem d'esperar dels nostres polítics en plena campanya electoral? Idees, propostes, arguments, solucions, i sobretot: creativitat. Creativitat en les seves idees, en les seves propostes, en els seus arguments i en les seves solucions. Però a les forces polítiques de Tarragona els hi manca força creativitat, només cal veure les campanyes que "circulen" per la nostra ciutat. Valguin els exemples de les seves cartes de presentació. CiU: Fem realitat els nostres somnis. PSC: Ara, Ballesteros Activa: Hola Tarragona! Som Activa, l'alternativa. Etc. etc. etc. Quina manca de personalitat! Dels nostres polítics, la veritat, n'espero molt més.

Anònim ha dit...

Perdut a Tarragona

És cert. No em trobo en aquesta ciutat plena de llum. Estic trist, ni el mare nostrum em serveix de referència alhora d’orientar-me …

Però, ep! No us penseu que no sóc de Tarragona. He nascut a Santa Tecla, però estic perdut. Només quan faig la mitja marató de Tarragona sé on soc, doncs segueixo la gent i així no em perdo. Però quan llegeixo els diaris o miro Mes TV (la nostra), em perdo. D’aquí poc es carreguen el Fortí que, per mi, era un lloc on no em perdia (doncs em vaig casar allà), a més a més, es molt maco, oi? però ara ho enderroquen...o no?… Almenys ens queda el Nàstic, ara amb el superconstructor-Garcia!! serem imbatibles!, o no...? I el logo de l'ajuntament? Quin ensurt, una còpia!!

Ho diré baixet, no vull semblar tonto...no entenc res i per això em perdo. A vegades he pensat que la culpa no és tota meva, quan veig als polítics locals a les fotos somrients i lluents com si res, o autobusos de l’ajuntament de color taronja que ens diuen HOLA Tarragona. Som activa L'ALTERNATIVA

Joan ha dit...

Sincerament, proposo l'ensorrament de la cimentada del Miracle. El sistema del Barrufet és expeditiu, però seria el més eficient i ràpid.
Salvem la LLarga de les barbaritats, però podríem salvar el Miracle també!

el Gran Barrufet ha dit...

el 'Sistema Barrufet'! hahhahaha!!! quina gracia, em sembla que el patentare!

per cert, i perdoneu la meva ignorancia, pero exactament del 'forti de la reina' que caram s'ha de tirar a terra? el restaurant de dins o be tota l'estructura exterior? No es aquest un edifici historic?

Pere Tarter ha dit...

Només el restaurant, és clar. Els polítics ja se'n pescaran alguna per aprofitar "l'espai" que guanya la ciutat.

Tondo Rotondo ha dit...

La incompetència del cas Fortí de la Reina ho haurem de pagar amb els nostres impostos, si a això hi sumen la pressumpta estafa de l'escut, i la campanya que se'ns ve a sobre a favor de Tarragona 2016 just en precampanya electoral... Veig que som cornuts i ens cal pagar el beure ;-)

Cervecerix ha dit...

Home, el casament és important, el banquet potser no ho és tant... però la barra lliure ja és un altre cosa!! :-)

Anònim ha dit...

un bus taronja de l'ajuntament. Jo no l'he vist.

Anònim ha dit...

ACTIVIA, de Danone: ric en fibra per poder cagar millor, per poder digerir millor aquest sistema que no ens agrada.

LOUIS

Gemma ha dit...

Hem de mantenir el Fortí a Tarragona !!!!!!!

Miquel ha dit...

Salvem el fortí a Tarragona

òscar ha dit...

Si tiren el fortí ja no ens podrem colar ben vestits als banquets.

D'altra banda, m'és bastant igual i no ho tinc massa clar, el que no s'ha de fer és explotar-lo comercialment.

Luis ha dit...

Que pena!
No abrá nadie entre los gobernantes de este "pueblo",(no me atrevo de llamarle ciudad), que tenga el suficiente "seny" para hacer las cosas bien?
Se puede ser chapucero como se viene demostrando constantemente, pero llegar hasta estos extremos, es verdaderamente penoso.
Cuándo no haya nada para romper o tirar, que harán?

Anònim ha dit...

Mira que mal gust la teva germana.

Pau ha dit...

mentres tant la merda es va acumulant enb el pegot del Miracle i la gent s'ho mira. Com a mínim es podria dignificar aquest espai d'una vegada

Anònim ha dit...

joan: Salvem la LLarga de les barbaritats, però podríem salvar el Miracle també!

doncs em sembla que els miracles van cars avui en dia... és miraculós que encara ens quedi un euro a la butxaca, això seria un miracle per al miracle... però si l'agustinet tornés segur que ens arreglaria el miracle... és a dir, que faria un pet tot junt i... au, a començar de cero (per descomptat, paga l'agustí)

Guaita ha dit...

Els ciutadans no tenim que pagar ni un duro, del desastre del Fortí.
No se pas en nom de quins interessos particulars durant 18 anys, han deixat funcionar i AMPLIAR el restaurant, EN ZONA VERDA!!!!.
Salvem el Fortí? SÍ, però NO ens fem còmplices de negocis privats amb patrimoni comú.
Els polítics estan "atrapats", per la seva mala gestió. Ells i la seva butxaca han de pagar el desastre.