29.4.07

ORINARIS ORDINARIS

No fa gaire, en un comentari al nostre bloc, un jubilat autodenominat Prostàtic es lamentava dels escassos espais públics destinats a buidar la seva bufeta. El nostre nou col.laborador Joanjordi ha volgut estudiar el tema a la Part Baixa de la ciutat, on ha fet unes instantànies dels diferents llocs públics destinats a l'orinament ciutadà.
Una bústia de correus, una màquina dispensadora de tíquets de zona blava i el pal vertical d'un fanal són els llocs destinats a la nostra estimada excreció líquida dels ronyons.
A partir d'ara no val queixar-se amic jubilat autodenominat Prostàtic, encara que et convé saber que, per excretar en aquests llocs, et cal tenir ben pocs escrúpols.









Dedicat a JIM i a Joan S., companys de la feina que ahir em van parlar molt bé del tgn2016blogspot.
I també al senyor Jubilat autodenominat Prostàtic, pel seu bon humor.

9 comentaris:

eduard ha dit...

la pixera és la pixera .......

la pixera mana !!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

És horrorós com tenim la part baixa de bruta amb aquest tipus de mania de deixar a els gossos pixar on vulguim,la gent no sap que fer, perquè el pixum es fort i deixa taques i fa una pudor fortíssima.

Anònim ha dit...

Aquesta és l'altra cara d'aquella afició tant humana i tant tendra de tenir gossos dins els pisos. En un lloc o altre han de pixar, ep!!! tret dels fanals i la paret de la seva pròpia casa, que encara hi ha un respecte. Tots van a pixar-se a casa del veí !!! Un cop s'hi pixa un gos, ja no hi ha qui ho pari, i un cop brut... ja queda automàticament "permès".

Albertus Magnus

Nurithy ha dit...

quina poca sensibilitat que té la gent ù_ú. Potser ells no escolten la mateixa pudor nauseabunda que jo en alguns indrets senyalats de la part alta?

Rosa ha dit...

El tema del fer les necessitets biològiques pel carrer és desesperant

Sandra ha dit...

Entre els gossos i la gent un fàstic

Olga ha dit...

Enhorabona pel nou col·laborador Joan Jordi

Lluis ha dit...

Me uno a los problemas de vaciado de bufeta del Jubilat autodenominat Prostàtic, pues es realmente un verdadero problema la gestión mingitoria en nuestra ciudad. Hay una serie de lugares: Mercado Central, Ambulatorios, Eroski, ... donde coincidimos algunos de los afectados.
Otros lo hacen entre los contenedores o en las entradas de los garages !!!
Existen los W.C. públicos ?

Anònim ha dit...

És evident què aquests "serveis" són un problema de difícil solució, PERÒ... resulta ser que paguem els nostres nombrosos impostos i escollim uns dirigents polítics (teòricament, més llestos que nosaltres) per a que solucionin els problemes de la ciutat. O no és així ????

Albertus Magnus