21.4.07

ASSOLELLAR UN RÈTOL

Em sotmès aquest rètol durant un temps a l'acció del sol.
Com es pot comprovar, assolellar un senyal des del paleolític fins als nostres dies resulta molt útil.
Així com les pedres ens expliquen la nostra història, aquest rètol ens recorda la nostra infància... Més que res, perquè l'assolellament ja dura 30 anys com a mínim.

6 comentaris:

METIS ha dit...

pel seguent rotul hi ha qu contretar al mateix fabricant, al menys el ferro no esta robeitat.

salutacions

Anònim ha dit...

Manca de creativitat

Què n'hauríem d'esperar dels nostres polítics en plena campanya electoral? Idees, propostes, arguments, solucions, i sobretot: creativitat. Creativitat en les seves idees, en les seves propostes, en els seus arguments i en les seves solucions. Però a les forces polítiques de Tarragona els hi manca força creativitat, només cal veure les campanyes que "circulen" per la nostra ciutat. Valguin els exemples de les seves cartes de presentació. CiU: Fem realitat els nostres somnis. PSC: Ara, Ballesteros Activa: Hola Tarragona! Som Activa, l'alternativa. Etc. etc. etc. Quina manca de personalitat! Dels nostres polítics, la veritat, n'espero molt més.

Joan ha dit...

Carai amb la creativitat...això és un bombardeig constant. Obriu-vos un bloc!

Bé el rètol en qüestió no serveix par a res, no infrma a ningú, els cotxes no poden circular en la direcció que marca el senyal, i el que és pitjor, qui s'encarregarà de netejar-la? Probablement el mateix que va clavar el txapapote al carrer...és a dir o ningú o algun voluntari

Anònim ha dit...

Aunque hace referencia a la recogida de basura ...
es interesante para conocer a nuestros políticos.

En "El Diari de Tarragona" ...

La visión del experto.

¿Qué aporta la recogida neumática a la gestión de los residuos?

Más que decir qué aporta habría que explicar qué cosas elimina. Con la recogida neumática se elimina el tráfico de camiones por el centro de la ciudad ya que no existen CONTENEDORES.
Esto evita ruidos, olores y tener los residuos en la vía pública. Además, con la recogida neumática no hay horas para depositar las basuras.
Es cierto que implica una inversión muy fuerte, pero las experiencias en otras ciudades nos dicen que en OCHO AÑOS se ha AMORTIZADO.
En España hay 52 centrales y se están construyendo 47 más.

Hoy en Reus la recogida neumática ya está en marcha.

ENTONCES QUE COÑO ESTAN HACIENDO CON LOS CONTENEDORES SUBTERRANEOSSSSSSSSSS

QUE TODOS LOS DEL AYUNTAMIENTO DIMITANNNNNNNNNNNNN

Sònia ha dit...

No m'estranya que cada cop hi hagi més accidents de cotxes. Amb aquests rètols no s'observa res

Sanvi TGN ha dit...

No us perdeu l'estàtua del darrere, amb una creu invertida i el 666 pintat en Spray. I la màquina de la zona blava també ha estat blancs dels grafiters. Que és maca Tarragona.... Quina diversitat artística....