20.4.07

FUMAR PROVOCA IMPOTÈNCIA

Com demostra la saturació d'aquesta paperera-cendrer, la campanya
FUMAR PROVOCA IMPOTÈNCIA
està causant estralls entre el personal del Centre d'Atenció Primària Llevant de Tarragona.
Foto: Carolina Senan

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Impotència i altres mals físics, però el que és pitjor, és el manteniment d'una jubilació vitalícia als amos de les fàbriques de cigarrets. Ells amealham fortunes amb l'addicció. Abraçades.

Eva ha dit...

El que és clar és que fumar és una merda.

Raquel ha dit...

No només amb el personal del CAP sinó amb tots el sers humans que no fumem

Ramon ha dit...

Teniu tots raó. El fet de fumar mata. Perque la gent és tan idiota de fumar i de deixar o tirar les colilles per tot arreu?

Felix ha dit...

Perquè la gent es gasta els centims per posarse algo a la boca que porta quitra?

Anònim ha dit...

Jo abans era ecologista fins un dia que algu me va dir: "Coneixes algun pardal que fumi?". Ara, pasats uns cuants anys, segueixo fuman i lo del ecologisme ja ho he donat per perdut. Trist.

Anònim ha dit...

Por fin se dan cuenta...impotencia y para de contar cuentas cosas más...

Anònim ha dit...

Manca de creativitat

Què n'hauríem d'esperar dels nostres polítics en plena campanya electoral? Idees, propostes, arguments, solucions, i sobretot: creativitat. Creativitat en les seves idees, en les seves propostes, en els seus arguments i en les seves solucions. Però a les forces polítiques de Tarragona els hi manca força creativitat, només cal veure les campanyes que "circulen" per la nostra ciutat. Valguin els exemples de les seves cartes de presentació. CiU: Fem realitat els nostres somnis. PSC: Ara, Ballesteros Activa: Hola Tarragona! Som Activa, l'alternativa. Etc. etc. etc. Quina manca de personalitat! Dels nostres polítics, la veritat, n'espero molt més.

Anònim ha dit...

Eiii, "mancade..."

Que ja fas pudor !!!!!!!!

Anònim ha dit...

O mucho me equivoco o ese reiterativo comentarista de la “Manca de creativitat” comienza a despedir un cierto tufillo a nueva formación política para salvar de una vez para todas a los sufridos ciudadanos de la TARRACO IMPERIAL.
Vamos, otros salvadores de la patria. Como si no tuviéramos suficiente con los ya conocidos.

Anònim ha dit...

Al “Pardal que segueix fumant” de les 3:13 PM

I tu? Coneixes algun humà que mengi mill, es pengi dels cables elèctrics o pugui volar?? Posicionaments primaris i poc raonats com el teu fan més mal què bé a la societat, què el que necessita són iniciatives coherents. El què resulta trist és aquests tipus d’anàlisis com el teu. I el què és pitjor; el què pots arribar a intoxicar amb el teu posat, a la gent del teu voltant.

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

Primari, poc raonat e intoxicador?. Ho afagire a meu curriculum.
Com va dir aquell: els boscos serian masa silenciosos si nomes cantesin els ocells que millor ho fan. Per aixó, aquest pardal continua fuman.

Mon ha dit...

tots a l'hora van anar a llançar la burilla?

M.E. ha dit...

Jo crec que són les burilles dels que han anat al CAP a rebre un tractament de fertilitat...