28.4.07

CRÒNICA D'UNA MORT ANUNCIADA

Els nostre col.laborador Giorgio està trist i ens envia unes fotos i un breu text.
L'epitafi que Giorgio inclou és:
El piló... ha mort
Gràcies Giorgio per les fotos i pel text...
un text breu però intens!
En aquest moment duríssim per a tots, t'acompanyem especialment en el sentiment a tu, criatura sensible amb els pilons i, per tant, bona persona...
Permet que ens afegim a aquest humil, però emotiu homenatge a Gabriel García Márquez, llençant aquesta pregunta a l'aire:
per quina raó cauen tants pilons en acte de servei?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

i vinga pilons per tot arreu!

Anònim ha dit...

muerte segura para estos pobres eres sin alma, jaaaaaaaaaaaaaa

Carles ha dit...

Per què hi ha tants pilons per Tarragona?

Anònim ha dit...

Els pilons és un tema que dòna molt de que parlar, hi ha pilons llargs, curts, ben plantats,molt vius, morts, de colorins, útils i també inútils.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Anònim ha dit...

Aquests soferts pilons han vingut a substituir les mal anomenades "boles del Recasens", unes peces que s'assemblaven més a una bala de l'artilleria antiga. El que resulta xocant d'aquesta munió (democràtica) de pilons és que "elles sí que tenen raó d'existir". En canvi, amb les antigues boles o bales (no oblidem que estaven fent exactament el mateix tipus de servei) no van parar fins que les van arrencar totes. Aquesta és una de les promeses que sí es va complir amb el canvi de color del nostre govern municipal. Curiós, oi ??

Albertus Magnus

el Gran Barrufet ha dit...

Hic iacet tumulo corpus resurectionem exspectans reverendisimi in Christo Patris et Dominus Domini Pamphilum Pilonem qui Pilatus filio erat. Beatus non est, qui habet, quae cupit, sed qui non cupit, quae non habet. Obiit anno Domini MMVII vigedesimo septima die mensis Aprilis, cuius anima requiescat in pace, Amen.

Pep ha dit...

Hi tant que ha mort