19.4.07

TRINXERES A CIUTAT

La Jaka ens envia tres instantànies que mostren clarament l'homenatge de la ciutat de Tarragona a les víctimes de la batalla de l'Ebre. Certament aquest muntantge, què pretèn fer reviure la vida trinxerarire i al mateix temps reivindicar la no demolició de l'arquitectura de la guerra civil ha estat situat ben apropet d'un dels darrers vestigis militars a Tarragona. En tot cas, la Jaka, ho veu així:
A les fotos es pot veure un bell indret de Tarragona per pogué visitar dinsdel itinerari del “Patrimoni de la Humanitat”, o potser no, també sembla la rebel·lió dels contenidors soterrats que no volen que Tarragona deixi deser una de les ciutats mes brutes d’arreu, segons la noticia que va sortir al “Diari de Tarragona”.
Gràcies Jaka per la teva col.laboració i felicitats pel teu bloc!.

2 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

Gràcies Jaka per articipar en el nostre bloc. Per a nosaltres és un plaer tenir-te com a col.laboradora d'aquest humil espai ciutadà!

Anònim ha dit...

Que voleu que us digui.
Que aquest antro de merda que era aquest espai, ara l'arreglin em sembla molt bé. I si ho fan, bé hauran de fer merder com es veu a la foto. O es que preferiu que no s'arreglin les coses ??