10.4.07

LES 3 LLEIS DE LA PILONÍSTICA

Davant dels darrers episodis de violència pilonística, els éssers humans reunits en convocatòria d'urgència hem decidit redactar el següent avantprojecte de nou estatut pilonístic, basat en tres innovadores lleis.

Les lleis de la pilonística són formulacions matemàtiques impreses en els xips positrònics del cervell dels pilons, i que poden enunciar-se de la següent manera:

1. Un piló no pot fer mal a un ésser humà o, per inacció, permetre que un ésser humà pateixi mal.

2. Un piló ha d'obeir les ordres donades pels éssers humans, excepte si aquestes ordres entressin en conflicte amb la Primera Llei.

3. Un piló ha de protegir la seva pròpia existència en la mesura en la qual aquesta protecció no entri en conflicte amb la Primera o la Segona Llei. Si no es protegeix el piló, el problema serà seu, per inútil.

Homenatge al geni de la ciència ficció Isaac Asimov i a tots els robots...vull dir pilons caiguts en la barbàrie.

A la imatge superior podeu veure un atac a un humà per part d'un piló incontrolat. La foto va ser feta al Camp d'Aviació de Constantí, famós aeroport del Camp de Tarragona. A la foto inferior uns pilons que han perdut la xaveta comenten, esparverats, les retallades que ha sofert el nou avant-projecte d'estatut de la pilonística.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

QUINA BARBARIE DE VERITAT!!! MOLT BO!!

Ruben ha dit...

he podido observar que tenemos fotos hasta de aeropuertos, estan en todos vosotros!

Esperança ha dit...

Molt bona aquesta

M.E. ha dit...

Les fotos són boníííííssssiiimes!

Anònim ha dit...

Però que amplieu el radi d'acció???