22.4.07

L'EXPEDITIU MÈTODE BARRUFET

Entre els comentaris dels posts del Tarragona2016.blogspot, sovint podeu trobar autèntiques perles.
Aquesta setmana penjàvem una entrada que portava per títol Ciment de la Reina: la solució, on el nostre enviat especial al Japó i expeditiu col.laborador El Gran Barrufet ens presentava un peculiar mètode d'actuació especial per a les obres públiques:
...Sincerament, demanaria a la V flota que la pròxima vegada que tinguin a bé d'atracar el seu JFK a les instal.lacions del port, es prenguin la molèstia d'inaugurar el concurs de focs d'artifici a la línia de costa amb mitja dotzena de Tomahawks per tal d'agilitzar les obres de la façana marítima. Haurien de començar per aquesta MERDA que van construir al Miracle. Disculpeu el llenguatge, pero la magnitud del bunyol és tal que bé es mereix ser declarat "Patrimoni Bombardejable de la Humanitat"!
Salut a tothom!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja noto a faltar el comentari de l'anònim obsessionat amb la falta de creativinoséquè dels nostres polítics locals. Estarà perdent facultats? Aquest post del Gran Barrufet li pot donar molt de joc per a posar-los a parir amb el seu senzill COPIAR i ENGANTXAR. S'haurà quedat sense lletres??????

Albertus Magnus

el Gran Barrufet ha dit...

Ep, canalla!
de vegades jo mateix em fotu gracia...i barato, que deia aquell (en Capri)
Jo crec que el concepte a explotar es el de 'Patrimoni Bombardejable de la Humanitat'. Hi ha organismes internacionals que s'hi dediquen professionalment, la ONU, la OTAN, la USAF, la NAVY...m'han dit que son prou eficac,os. No importa que es tracti d'una ciutat historica. Per exemple, a Baghdat estan fent una gran tasca.

Despres, una serie de empreses contractades s'encarreguen de fer la reconstruccio de bell nou, sobre plano, com els pisos d'ara. Tries els colors, els acabats, els tancaments...que la muralla no t'agrada, els hi demanes que hi posin finestres d'alumini amb triple vidre i ja esta. A mi em sembla que si s'ajusten be els pressupostos i els terminis d'execucio, una ciutat com TGN en 9 mesos te la desmunten i tornen a muntar, amb un estil mes adient als nous gustos de la societat actual, rollo urbanitzacio urbana, amb camps de golf i parterres de gespa escampats per tota la ciutat.

Perque tal com esta ara TGN, canta com una almeja respecte de la resta del litoral. L'estil pre-urbanitzacio trenca l'uniformitat de la costa, i aixo es un demerit que l'Il.lustrissim Ajuntafems ja va intentar arrajar amb la cobertura forc,osa de formigo de la muntanya de Terres Cavades, pero els intransigents defensors de lo seu, de moment, han aturat aquest pla tan visionari. Pero siem valents, estenem el concepte a tota la ciutat i fusionat-lo amb l'anterior, crean un de nou anomenat: 'Terres Bombardejades'. Cavar es poc, fa de pages, de pobre, cal bombardejar!

Fins i tot en tinc una visio d'un logo que sera com el Cobi per 20TGN16: un escut vermell amb una Te al mig i una ratlla ondulant! Oi que sera maca la nostra ciutat? No nomes una meravella, tambe serem sino una mera bella...
Salut i a riure tots, que venen ereccions!!!

ps: perdoneu les desbarrades...

Joan ha dit...

Expeditiu ho és, però també pràctic.

Anònim ha dit...

...completament d´acord¡¡¡...uns quants coets "tomahawks" per arranjar la "Grossa Merda de Ciment Armat" platgera i unes quantes tones de "napalm" que desinsectin bé l´Ajuntafems de paparres vàries i que netegin les parets i les voreres de la porca Tarrakmahomèdia de tanta pixada i cagada de gos llardós...

No us astora pas que en aquest poblatxo rifeny hom hagi d´anar saltironant per les voreres i tapant-se les narius -ai les fastigoses tifes i la fortor dels pixums de gos macrò- a, per exemple, delejar-se espiritualment i intelectualment amb l´exposició de la Caixa del carrer Colom...?...com esdevé possible aquesta mena d´esquizofrènia social...?...sortir d´un vàter de gossos -Tarrakmahomèdia- per entrar a un indret de delicadesa artística i no gaudir-ne completament perquè no pots allunyar de la ment el vàter que et segueix esperant quant surtis, es una obsessió preocupadora...que té tan tranquils els de l´Escombra de Plata i d´Oro...¡¡¡...coets i pluja ardent per tots aquests degenerats magrejadors de gossos...¡¡¡...VI Flota...salveu-nos d´ells...FOC...FOC...FOC ¡¡¡¡

Josep-Maria ha dit...

Teniu tota la raó. És una autèntica merda i el projecte de façana marítima que van presentar fa tems, també.

Sònia ha dit...

Però això que és. Quina vergonya

Julio ha dit...

doncs si una vergonya