1.4.07

MINES ANTI-PERSONA AL PORT

Per tal de fer més entretingudes les passejades dominicals pel Moll de Costa, i en atenció a tota la família, s'han instal.lat unes petites trampes divertides. Amb aquestes trampes es pretén que el vianant no es fixi tant en el mar i miri més on xafa.
La trampa s'anomena divertida doncs, tot i simular una autèntica mina anti-persona, en xafar-la dispara serpentines i confeti biodegradable i sostenible. Paga la pena, és un bon espectacle tutti frutti.
Dedico aquest post a les víctimes tarragonines de Zafiro Tours.

6 comentaris:

Víctima Zafiro Tours 1 ha dit...

Moltes gràcies per dedicar el post... I per la soliritat.

el Gran Barrufet ha dit...

aquesta instal.lacio es de jutjat de guardia. com haura de ser el gruix del carrer per tal de cobrir aquesta valvula? i a mes, sense cap indicacio d'atencia per tal que la gent que per alla hi passi no es foti de cap!...quin pais!

Mon ha dit...

ep això fot por, de veritat, quin liquit circula per dintree aquest artefacte? explotar no se no se, però trencarte elpeu o el cap quasi segur...

Joan ha dit...

tapes que no tapen i espais sense tapar! Qui és el del departament de tapes?????

Anònim ha dit...

Ja ho tinc!!! Aquí hi fa falta la tapa que sobra a la platja del Miracle (veure el post del 26.03.2007-00:35 h.) Segur que es debia perdre tot anant cap a "treballar", no creieu?

Albertus Magnus

Tondo Rotondo ha dit...

El Moll de cosat en obres és patètic. No us el recomano gaire...