13.4.07

MARQUES VIALS A RITORT I FAUS

Cal fer algun comentari a aquestes fotos que ens ha fet arribar la Mariona Estivill...
Finalment la ciutat només és per als xòfers?

Zebres empresonades?

O senzillament una anada de l'olla?

Què en penseu? Jo ja no entec res de res...

26 comentaris:

Anònim ha dit...

el k gasten en el logotip que ho inverteixin arreglant estupideses com aquesta

Anònim ha dit...

ja, ja, ja... jo crec que ara el que te merit es trobar coses ben fetes. De fet això de la tanca es tan esperpentic que sembla que us estiguin provocan.

Tondo Rotondo ha dit...

Brutal fotos, fruit del patetisme més pur i dur.

Qui és el responsable polític de tot aquest xou?

Sanvi ha dit...

No m'ho crec, hem de fer un salt ara per creuar? així s'asseguren que ningú creuarà sense mirar o com?
Ara només falta que repintin el pas de zebra pq. es vegi ben clar....

Tondo Rotondo ha dit...

Penso què és una estratègia de `l'àrea de benestar social de l'Ajuntament per tal de què ningú no rellisqui a sobre de la pintura del pas per a vianants mullada: Si ningú la xafa ningú rellisca.

I és que si algú rellisca pot tenir un mal viatge a les costelles, pitjor que amb els vols ficticis de Zafiro Tours... jajajja

Anònim ha dit...

voleu si us plau anar a veure-ho avui ??

estaria be un xic de justicia en tot plegat i no tant de catxondeo

m.e. ha dit...

Tal i com diu l'anónim de les 7:02 sembla que ara ja han captat la cagada i l'estant intentant arreglar i dic intentant perquè pel meu gust és una cutrada. De totes formes va estar uns quants dies tal qual es mostra en aquestes imatges i no ho hauria d'haver estat mai així, bàsicament perquè davant hi ha una escola i els nens no sabien ni com fer-s'ho...

m.e. ha dit...

Llamborda:MOLTES FELICITATS!!!!!
;)

Cèsar Llamborda ha dit...

Faré cas a les indicacions de l'anònim de les 7:02 PM i prometo aquest cap de setmana anar a veure aquest nyap i donar-vos la meva opinió.

De totes maneres trobo el missatge de M.E (l'autora de les fotos) molt assenyat. Gràcies ME.

En tot cas convido a tothom a anar-ho a veure, de fet ben aviat podríem organitzar una ruta cultural pels indrets més destacats dels nostres carrers: una nyap-ruta, vaja.

Visca Tarragona!

Anònim ha dit...

Como os lo currais en Tarragona

citizenmary ha dit...

Olá, Cèsar. Obrigado pela visita. Gostei de visitar este blog, tenho pena de não te escrever na tua língua que muito gostaria de aprender. Vi no teu perfil que também és fã de Savall e do seu belíssimo trabalho pela história da música.

Em relação às fotografias do post, comento-te o seguinte: trabalho com pessoas deficientes motoras e cegas. Não concebo que uma autarquia dificulte dessa forma a passagem numa rua a qualquer pessoa, muito menos numa situação de maior dificuldade de deslocação. Não consigo imaginar uma cadeira de rodas a atravessar por aí nem um cego a conseguir orientar-se correctamente com bengala ou com o auxílio de um cão-guia. Da minha experiência diária, isso ultrapassa todas as marcas de correcção para circulação segura de peões. Infelizmente, o planeamento urbano também não é seguro em Lisboa, mas temos que ir lutando e denunciando as situações. Parabéns pela tua chamada de atenção. Um abraço.

Anònim ha dit...

Hola Tarragona!
Som activa, l'alternativa.

L'alternativa?

Per a més inri, enmig d'aquest maremàgnum polític, i a un mes i mig de les eleccions de 27 de maig, surt a l'escena tarragonina un nou partit polític:

Activa, "l'alternativa"

Realment un ajuntament alternatiu és possible?

Qui ens planteja una alternativa de veritat?

Tondo Rotondo ha dit...

El darrer missatge alternatiu no l'acabo de pillar...

Anònim ha dit...

Ei, l´he anat a veure!. Correcte, l´han apartat de la cruilla, com te que ser. Mes val caminar uns metres mes. Jo en posaria un de sol a meitat de carrer. I els que están a les sortides de les rotondes son del tot irracionals. El de l´entrada a la R. Vella venint de V. Augusta es perfecte per atropellar guiris jubilats.
Suposo que no han borrat el pas antic per que no es pot fer amb el paviment humit.

Joan ha dit...

El meu sistema per travessar el carrer seria el següent:
Esperar-dret damunt la barana a que no passi cap cotxe.
Llavors saltar i correr cap a l'altra barana, saltant netament la segona, fer una pirueta a l'aire i caure recte, saludant els polítics banda i banda de la vorera, un cop m'hagi adonat que no m'he trencat totes les dents o rebentat la cara.

euria ha dit...

jajajaj...perdoneu...encara ric del comentari del joan. Lamentable...això és el que penso...potser estaven fent un programa d'aquells de la càmara oculta?
No crec que sigui caxondeo tot plegat...que la foto ve es veu...celebro que ja ho hagin modificat!!

Tondo Rotondo ha dit...

I pregunto.... els tarragonins hem de pagar amb els nostres impostos tantes i tantes cagades... Quants operaris han intervingut en aquest nyap i quantes hores de sou... quantes comissions (pressumptes)...??

Anònim ha dit...

Nyos i Nyores: Aquesta vegada crec que ens estem passant una mica. Penso que aquest pas de vianants ha estat eliminat amb bon criteri municipal, i precisament pel perill que comportava pels nens i nenes del cole. El que passa és que, com mana la tradició del nostre estimat país, hi ha hagut una total descoordinació entre eliminar el pas vell i obrir el nou en un indret més segur. No us sembla??
Si és que... no estem mai contents.

Albertus Magnus

Cèsar Llamborda ha dit...

Encara no ho he anat a veure...

el Gran Barrufet ha dit...

hahahaha!! he arribat tard, pero la imatge es impressionant! encara que ho hagin arranjat...sembla una d'aquelles geometries impossibles de l'Escher...la questio, des del meu punt de vista, no es pas el fet que s'hagi o no rectificat el nyap, el que es digne d'estudi es el que hi devia correr entre les convolucions cerebrals de l'artista que va executar l'obra. No li va saltar cap guspira? cap dubte? No pas, 'ejjj lo que el encargao m'ha dixo'...M'agradara veure com ha quedat finalment l'obra, pero m'imagino que hauran desfet mig nyap i quedara nyap i mig, es a dir, tallar mitja valla i moure el pas de vianants (pintat amb tip-ex) uns metres fora de la cruilla.

Anònim ha dit...

Vergonya és el que sento quan veig aquesta manca de professionalitat dels nostres gestors urbanístics. Només volen euros. I punt!

Anònim ha dit...

Y quereis ser capital de la cultura?

Tondo Rotondo ha dit...

Tornant-m'ho a mirar... potser hi volien instal.lar una passarel.la metàl.lica elevada...???

Anònim ha dit...

Segur que han tallat la tancaaa?.

Anònim ha dit...

Si l'han tallat vigileu amb el tètanussssssssss

Anònim ha dit...

Aquests del grup Danone podrien anar a fer política allà on tots heu endevinat. Foteu el favor de deixar lliure el bloc i busqueu-vos la vida, aprofitats!! Que tots sou iguals. O potser no ho sabieu?? Qui es dedica a la política, no ho fa de forma desinteresada, sino per a treure'n un profit propi, xupòpters. Apa, a enredar al dimoni!!