19.4.07

HORROROSKI

Horror
Sentiment de repulsió profunda causat per la vista d’alguna cosa terrible o repugnant.
(Diccionari Barcanova de la llengua)

Això és exactament que el que he pogut experimentar un agradable matí de diumenge tot passejant pels voltants del nostre flamant Centre Comercial Parc Central. Aquí cal afegir també l’efecte de la pudor intensa a la trista visió de les deixalles, els escarabats i les taques greixoses que ja s’han fet fosques al ser les rajoles (de disseny exclusiu) d’un material força absorbent, i per tant, imborrables.
És això el que ha de donar una empresa de serveis?
Ja sé que no és EROSKI en concret qui aboca la brossa, però… sí que són ells els qui monten aquest tipus de centres comercials, i són ells qui dissenyen des del primer totxo fins el que ha de pagar per m2 cada comerciant. Per tant, aquest cau de rates, escarabats, brossa, taques, pudor i una imatge patètica i tercermundista és responsabilitat i culpa d’EROSKI, que ho permet als seus clients.

Fotos i text: Albert Saludes

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Si el carrer, que es la façana, l´imatge, el que dona la cara al públic, está així, ¿com estará la basílica?...

Miquel ha dit...

Molt bo el títol de l'escrit HORROROSKI

Anònim ha dit...

El problema és tota aquesta gent que passa l'estona no fent res al costat de l'entrada del centre comercial i ho embruten tots...

Pere Tarter ha dit...

Permeteu-me felicitar a l'Albert per trobar una paraula tan acertada:
HORROROSKI

Josep ha dit...

Això és un horror

leo ha dit...

Sentimientos encontrados: de pena, por ver y leer lo publicado; de alegría, por las personas, como Albert y todos los que se preocupan por denunciar la falta de decoro y belleza de nuestra TARRAGONA.

Anònim ha dit...

Si amplieu les fotografies tot clickant a sobre d'elles, al veure-les, també ampliareu la sensació de fàstic que vaig experimentar en el moment de la tremenda visió.

Albert S.

el Gran Barrufet ha dit...

Erroroski tambe sera bo...quin NYAP lo de la basilica, pitjor impossible!
vomitiu, de vergonya aliena, vil, groller, arrossegat, llefiscos, venut, ignorant, barbar, garrulesc, barroer, propi de qui porta una cac,ola a sobre les espatlles i l'anomena cap per que s'hi pot posar un barret.

Tondo Rotondo ha dit...

Aquest espai s'haués hagut de dedicar a un gran parc arqueològic i cultural , que connectaria amb el museu paleocristià i la tabacalera.

Anònim ha dit...

Es repetirà la experiència edificadora (què nó edificant) del Parc Central amb les restes romanes al nou projecte a la ex-Tabacalera? Tornarem a avergonyir-nos de la poca responsabilitat dels nostres polítics amb la l'herència cultural? Em fa més por...

Albertus Magnus