25.11.06

ARRIBA EL NADAL


Arriba el Nadal, inexorablement. En aquesta primera instantània he volgut mostrar-vos un detall de la il.luminació nadalenca de l'arbre que com cada any és tallat amb una serra mecànica i encastat en un glamourós tub metàl.lic tocant a la font del Centenari. El detall de la il.luminació és molt interessant doncs lliga amb els posts anteriors dedicats a l'arqueologia aèria, en aquest cas -però- efímera. Podeu apreciar també les formoses bombetes vintage, ecològiques com l'arbre mateix.

Tot seguit he volgut mostrar dues fotos fetes amb una setmana de diferència i que ens permeten mostrar la cura amb que es duen a terme els treballs d'encastat de l'arbre (sic). La runa continua a l'espera de ser catalogada i numerada per tal de poder ser emprada novament? O ha quedat com a runa d'autoservei per a que la ciutadania pugui bastir els seus pessebres amb autèntica runa de la Rambla tot emulant la Palestina contemporània?

7 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

Si no fos que a altres llocs observo el mateix, diria que a Tarragona estem massa interessats pel Nadal.A Vila-seca mateix també els agrada el Nadal...curiós. Els llumets, els arbres, els pessebres, ... Mira, si t'agrada ja està bé! Al cap i a la fi és una festa que a part de comercial, també és tradicional.
Per altra banda crec que això de l'arbre és exagerat. Sembla com si volguéssim tenir l'arbre més gros que hi hagi, el més espectacular.
Puc anar a ciutats veïnes i dir:
Jo el tinc més gros que el teu...

Sanvi TGN ha dit...

I em fixo que cada any han de trencar 5 o 6 rajoles....No podrien posar una espècie de tapa metàl.lica com les de clavegueram o la Fecsa?
Quan passi Nadal torna a pagar un paleta, ciment i rajoles noves....

J.Sanvisens ha dit...

Què dic 5 o 6 !... ben bé trenquen 35 o 40 rajoles, avui m'hi he fixat. Ja deia jo tanta runa!

J,.Sanvisens ha dit...

A veure, rectifico.
Mirem bé la foto: 3*3=9 rajoles, més alguna que se'ls deu escapçar, posem 10 i fem rodó.

Anònim ha dit...

quina qualitat, l'instal.lacio!!!!
hahahhahahaha!!!
i s'hi aneu a la plac,a del mercar, veureu com (suposo que aquest any tambe), treuen el piruli per col.locard-hi un pobre arbre il.luminat.
Es necessari gastar-se n milions en matar un arbre de 10m? es part de l'esperit Nadalenc?
Jo proposaria fer servir el tronc pelat i els feixos que en surtin per fer una pira ben gran i sucarrar amb algunes d'aquestes llumaneres que seuen els seus culs a les poltrones municipals.

Anònim ha dit...

Justicia pels arbres morts!

Anònim ha dit...

És patètic