27.11.06

Postal del SOL- Hola, tenen habitacions?
- Sí, ja no estan okupades...
- Hola, accepten animals?
- Sí, gats, coloms, ratolins, ...
- Hola, tenen vistes al mar?
- Sí, es veu el mar si s'aconsegueix entrar...

- Hola, tenen aparcament?
- Sí, disposem de zona blava pels nostres clients...
- Hola, estan ben ubikats?
- Sí, okupem una zona privilegiada...
- Hola, tenen futur?
- Sí, un futur incert, llunyà, imprevisible...

18 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si el tiren a terra ja d'una vegada.

Anònim ha dit...

Aquest casalot te el seu encant...

Maria Isabel ha dit...

Sempre he pensat que aquest Hostal podria estar aprofitat per alguna cosa útil.
Deien que no era legal que estés ubicat on estava, però com es que encara segueix en peu? Com es possible que estigui tants anys abandonat?
Per què no l'enderroquen si no es pot utilitzar?

Lluis ha dit...

Una muestra del "Patrimonium Municipalis" en estado latente de deterioro.
Si fue correcta su construcción, ¿Por qué no se utiliza? y si fue incorrecta ¿Por que no se da una solución?... Muy triste!

Àngel ha dit...

...i pensar que en el seu temps va ser un lloc bonic, on la gent passava unes boniques vacances a Tarragona, quina pena que estigui així!

Anònim ha dit...

Exemple d'altres edificis abandonats:

1. LA QUINTA DE SANT RAFEL


2. LA CHARTREUSSE

Anònim ha dit...

al menys els okupats lo teníen arregladet!!

Anònim ha dit...

Pedro:

Qué piensan hacer con este edificio? En una zona previlegiada, pasan los años y nada...muy bien que saquen a relucir este tema.

Jaume r ha dit...

El que no pot ser és que cada dia aquest edifici estigui més degradat, brut i abandonat.

Anònim ha dit...

Hasta da miedo pasar por allí en la noche sin saber que se esconde adentro...tantos años...bueno aunque de día da miedo de verlo tan degradado.

Anònim ha dit...

Un exemple més de la letargia en què ha immers la ciutat l'alcalde Nadal (la Quinta de SRafael que comenta un company, un bon altre exemple: fotos JA!). Convé un canvi polític a l'Ajuntament encara que només sigui perquè aquests morts que arrosseguem des de fa tants anys abandonin el seu estat d'hibernació. I un altre suggeriment: les restes de la pl. Sedassos o les del teatre romà. Quina vergonya!

Mari Neda ha dit...

Qué bo no perdre el sentit de l'humor!

I si anessin a okupar l'Hostal del Sol?

joan ha dit...

Molt de xivarri i molt de merder per treure els okupes i ara resulta que aquella gent no eren tan dolents, ja que com a ´minim conservaven el lloc. Ara dona pena.

Marc ha dit...

Lo de la Quinta de Sant Rafael és una mostra més que els importa una /(%&)(&)/%/ el parcs en aquesta ciutat.

Encara vindrà el Mallol i dìrà que li falta poc per ser el Central Park versió tarragonina. Jo diria que el Central Pork en tot cas...

I lo de l´Hostal, una pena, del tot

Pere Tarter ha dit...

En el cas que tirin l'hostal, llavors què faran? Pisos caríssims?
A qui pertany aquest solar?
Resulta increïble que aquest edifici estigui així, parat i sense utilitat.
M'ha agradat molt el teu comentari Lluís!

Pere Tarter ha dit...

Marc, sobre el tema aquest de la quinta de Sant Rafael en podem parlar la setmana vinent. Vols que fem les fotos nosaltres mateixos o et fa gràcia fer-les tu? Vinga anima't!
Salut i gràcies per col.laborar amb nosaltres.

Anònim ha dit...

Com a usos, aquesta torre podria aer el Praetorium-II, es a dir, una altre preso. Pero aquest cop, hi hauriem de entaforar els nostres il.lustres politiquets de pa-sucat-amb-oli.

Per comenc,ar, l'inefable Mallol, butifarro de la cort Nadalenca, i el seu amo i senyor, el Llord dels Ring-Rings, sa il.lustrissima desil.lustrada, JM Nadal. No caldria acondicionar-hi res, ja que el lloc hauria de ser de suplici i penitencia per tanta incompetencia. L'Angel Fernandez, Magister Terrenorum Maximus, tambe hi podria anar a petar, aixi com l'amo de la torre (m'agradaria saber qui es). L'edifici podria obrir-se al public tarragoni per lapidacions multitudinaries amb pedres de la muralla.

Si no us agrada la idea, podem ser mes moderats i simplement contruir-hi un ascensor en la que podria anomenar-se la 2a fac,ana maritima, que connectaria amb la 1a fac,ana maritima, el dia que es construeixi. Mes tard es podria contruir la 3a fac,ana maritima connectada amb un pont per sobre la muralla amb el parking de Jaume I. Tambe es podria ser l'entrada d'un tunel que travessi la part alta i surti al camp de Mart, cosa que alleugeraria molt la circulacio per dins de la part alta. I com deia aquell, "amb el millor gust possible!!!"....

Salut.

Anònim ha dit...

Jo de ben petit ja hi entrava a fer maleses, en aquella epoca encara no existien els ocupes, sols algun sensesostre esporàdic.
Ara ja tinc 34 anys i tot segueix igual.
Em van explicar la història i pel que recordo es tractava d'un rotllo especulació amb tret per la culata, ja que els que ho van comprar volien fer pisos (com no)( fa 25 anys ja existia el fenòmen especulació), i el que va passar va ser que algú va catalogar l 'edifici com a historic o alguna cosa per l'estil i no podien enderrocar-lo, tant sols rehabilitar-lo, amb el que sortia mes car que un fill tonto i ho van deixar tal i com està (fins a dia d'avui) esperant temps millors (recalificacions en diuen ara.