5.11.06

FEM UN BEURE?


De forma provisional algú es va deixar a mig instal.lar una nevereta al carrer del Trinquet Nou, i vaig dir-me... Serà que ara que arriba l'hivern se n'instal.laran més per als vianants assedegats?

8 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

Efectivament Llamborda, la proposta és excel.lent. Els turistes hi podran depositar els seus refrescos mentres visiten el circ. Quan tornin podran recollir les begudes ben fresquetes.
No obstant, tinc la sospita que la idea crearà polèmica. No estem acostumats a les noves tecnologies i encabat tot és queixar-se.

Cèsar Llamborda ha dit...

Avui, dia 5 de novembre les nostres esperances com a vianants delirosos de poder assaborir un plim o una coca-cola fresquets s'han esvaït. La glacera és probable que sigui ja al desguàs, a no ser que (aviseu-nos!) els o les responsables l'hagin instal.lat en un punt més concorregut per poder fer millor servei.

Cèsar Llamborda ha dit...

Ah... se m'oblidava de dir que just en aquest indret vaig tenir el plaer de conversar amb una senyora d'edat avançada, veïna de la zona, sobre el món dels gats de carrer, a qui jo estimo molt -als gats, s'entén-. Aquesta senyora n'ha adoptat dos i n'alimenta a d'altres i va parlar-me del servei que fan doncs fan disminuir el nombre de rates i ratolins. El món de les clavegueres i els seus habitants potser es mereixeria també alguna incursió.

Pere Tarter ha dit...

A veure Cèsar quan t'animes i parlem de la fauna...

Anònim ha dit...

Podien utilitzar-la a la propera mitja marató... en algun punt d'avituallament... no lluny del que significa esport a Tarragona. No desentonaria en zones anomenades d'entrenament. Com ara l'estat dels caminis vora del riu Francolí de la seva part ajardinada. Dignes d'un nou "comentari" en aquest blog.

pau ha dit...

A part de neveres també podrien instal.lar wcs. Si estiguessin un al costat de l'altre més d'un acabaria pixant a la nevera

HazaeL ha dit...

Esta nevera solo es una de las curiosidades que hacen a nuestra tarragona tan especial y tan cutre a la vez, dandole una especialidad que a la vez de odiarla algunas veces, llegas a amarla y echarla de menos otras tantas...Pues siguiendo una frase que estuve pensando una tarde de aburrimiento, me dije a mi mismo y me convencí de que realmente esas pequeñas cosas,esa minima imperfección de todo aquello que te envuelve hacen que la vida coja una inmejorable perfección nunca imaginada..Gracies Pere tarter, i animo a comentar el fet de que a la plaça dels infants no hi ha tablero de basquet desde fa almenys un any...cosa greu,ja que jo sapigua a catalunya encara no ha arribat aquell esport angles el qual el tabler no existeix.. :P

Anònim ha dit...

Podrien instal.lar també una nevera a l'avingda catalunya doncs el tram final fa molta pujada i arribem cansats