16.11.06

GOTA A GOTA: S'ESGOTA LA PACIÈNCIA PER L'AUTÒGRAF

Ha estat difícil escollir el disseny d'aparcament més encertat, però al reconèixer que al final tots hi hem sortit guanyant. Si a Reus tenen la Capsa Gaudí, a Tarragona tenim la Capsa-de-sabates. Tones i tones de ciment i quilos i quilos de matèria gris esmerçats pel bé comú: aparcar.
No vull entrar en aspectes urbanístics. Jordi Sanvisens ens ha fet arribar aquesta excel.lent fotografia (feu-hi click per engrandir-la) de la part superior de la Capsa-de-Sabates: allí hi actuen "Los 3 mosketeros". Es tracta de l'equip d'arquitectes que han dissenyat la meravellos capsa-aparcament. Els "3 mosketeros" (que com sabem eren realment quatre), en
un detall envers la ciutadania s'han dedicat a anar signant la seva obra. A la instantània de Sanvisens ho podem observar amb detall -com ens agrada a nosaltres-. Demà sembla que l'equip d'arquitectes "mosketeros" signaran autògrafs de 10 a 11 del vespre, aquest cop però han anunciat que s'enduran botes d'aigua doncs no volen acabar xops amb l'aigua que es filtra per les juntes de les terrasses de ferro oxidat que delimietn els jardinets de disseny Pryca (presio y calidat). És una llàstima que el cap de porc i el cap de bou que presidien l'escorxador fóssin anorreats per l'equip rectoral, doncs de ben segur que amb l'esguard no perdrien detall de l'espectacle visual i funcional que suposa aquest nou espai arquitectònic.
Gràcies Jordi per la teva simpatia i amable col.laboració!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

i quan diu que l'inauguraran, aquest aparcament?

Anònim ha dit...

els romans construiren les muralles, els noucentistes construiren edificis singulars com l'escorxador, i els nostres contemporanis foraden 50x70x25 m3 de roca viva a base de dinamitar dins d'un centre historica i monumental, per acabar omplint-ho de ferrots i formigo que se suposa han de servir d'aparcament.
Un aparcament soterrani!!! meravella de l'enginyeria i l'arquitectura. A mes, exteriorment suposo (no l'he vist encara) sera un pegot de cal deu, oi?
Cada dia mes rucs!!!

Marc ha dit...

Per enèsima vegada el senyor Nadal ens ha fotut un gol per tota l´esquadra.

Des dels temps del "mamotrecho" que van fer a la Platja del Miracle...no recordava cap estupidesa que arribés a aquests nivells.

Estic una miqueta indignat al respecte

Anònim ha dit...

doncs a mi la plça m' agrada. Una mica alta, però.

marc ha dit...

una "mica"???...joer...

Anònim ha dit...

Ja m'extranyava a mi que no sortís res del parkin aquet: r4ealment si que és com una capsa mal fotuda. Molt bé per aquesta pàgina:-PP

J.Sanvisens ha dit...

Aquesta aigua dels espersors no serà també la que s'escolava parking avall i va oxidar tota la maquinària dels elevadors abans d'inaugurar-lo?

Aviseu a Sistemas ALEM, que estem sobre la pista bona!

Anònim ha dit...

He de reconèixer que sou genials.

LAIA

Anònim ha dit...

Un dels recursos més utilitzats per a la comunicació entre veïns a la Part Alta, l'anomenat GRITO PELAO! ja no serà necessari en aquesta plaça....els individus tenen la gran oportunitat d'entrar directament a casa el veí sense ni tant sols haver de trucar a la porta.

I ens hi volien colar un pis més!!!

DARTANYAN ha dit...

Dartanyan, Portos, Aramis i... Me'n falta un de moskater: quin era??

Anònim ha dit...

Mallolin

Anònim ha dit...

no que aquest era falconer.

Va ara en serio, em sembla que no hi han tants coloms com abans.