6.11.06

ECLIPSI LLUNÀTIC A QUATRE TORRES

Els fanals d'alguns dels nostres carrers no deixaran mai de sorprendren's. Aquest mateix vespre, al carrer Baró de les IV Torres, amb tanta lluminària, he tingut visions. Aquesta nit és nit de lluna, i de fet la instantània grossa que il.lustra aquest post sembla el satèl.lit terraqui en el moment en què es comença a eclipsar. Però no. Era un dels fanals espatarrans què ja han entrat a formar part del nostre paisatge urbà i què ens il.luminen nit a nit, volguem o no.

17 comentaris:

Milagritos ha dit...

Tarragonins, tarragonines!!! Utilitzeu ulleres homologades o vide de soldador... Els eclipsis malmeten la vista!!!

Anònim ha dit...

contaminació lumínica no en vulguis més

Anònim ha dit...

GUAU!!! 1 setmana i més de 2600 visites... no està res malament amics. Seguiu així i oferiu-nos moltes més coses. Visca Tarragona, neta!

Anònim ha dit...

la lluna, la pruna....

Pere Tarter ha dit...

què bona la foto Llamborda!

Anònim ha dit...

Aixo es ben cert. Jo vivia al c/Reial en un 3er i de nit s'hi podia llegir a dins de l'habitacio. Havia de abaixar les persianes per a poder dormir.

m'encanta aquest blog!
visca!!!

pero haurieu de fer un voltet per la part baixa tambe, que deu n'hi do de l'estat lamentable en que esta (c/ reial, pl infants, pl. carros, chartreuse...).

jo crec que esperen que la gent se n'atipi i marxi, i aixi un cop feta la fac,ana maritima (si es que mai es fa), puder fer la primera pela. Es a dir, un proces de "gentrificacio" se'n diu.

Nadal = mentider.
Mallol = incompetent.

Anònim ha dit...

el primer pensament, i no em direu el contrari... Es de llençar una pedra i petar-la com un globus, je je... o millor dit digne de mirar-la un dia de calamarsa...
segur que tenen contracte-comissio amb el suministre de recanvis.
Pensen il.luminar així el tram del riu entre el pont de "santa tecla (Joan XIII) i el pont de la carretera de valencia? segur que no, no ho faran quines preguntes més absurdes... ANIM PEL BLOG
Més tarragona i menys Nàstic-Negoci!!!

Anònim ha dit...

el gran barrufet té raó, si heu fet un recorregut per la Part Alta, a la Part Baixa no us ho acabareu

J.Sanvisens ha dit...

Ja que esteu en el moment àlgid del vostre blog, us aconsello donar-vos una volta per l'Av. Lluis Companys.

En una de les voreres, de les 10 papereres aproximadament, 7 han desaparegut, o simplement estan tirades per terra, brossa inclosa.
Tot un exemple de civisme.

Anònim ha dit...

Tarragona està deixada, en part per culpa d'un ajuntament molt passiu i potser desmotivat però el grau d'incivisme que hi ha ara és impressionant. Jo visc a Sant Pere i Sant Pau, un barri maravellòs, però davant de casa cada dia s'hi posa la que jo anomeno PANDILLA BASURA i ho deixen tot el jardí fet una autèntica merda: ampolles, restes de menjar, llaunes. Cada dia, cada dia. Si tots els tarragonins fessim el mateix, la brossa al carrer ens arribaria als genolls.

Tondo ha dit...

Quina passada!

M. Estivill ha dit...

J.Sanvisens, em consta que Llamborda està al cas de les papereres de Lluís Companys... i no són 7, són més de 15 les que falten!!!! Escàndol!!! I el pitjor a Francesc Macià ens en van encolomar unes quantes del mateix model... com que han donat tan bon resultat...
Sense papereres i TGN té l'escombra de plata?!?! Com deu ser la de bronze???

Tintin ha dit...

Els globos són il·legals!

Que en penseu de l'il·luminació de la rotonda de davant l'hotel Imperial T.?

Quan surto al balcó, a la part alta, faig ombra sobre la paret!

Apa a10

Cèsar Llamborda ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris i mails, de debó. Intentarem anar tocant el màxim de temes. I si, des de fa dos dies que estic al cas de lo de lluís companys. Ho anirem tocant tot però poquet a poquet -què també hem de viure:-)-.

De debó que moltes gràcies a totom. VOSALTES SI QUE SOU GENIALS AMICS I AMIGUES DEL BLOC!!!!!

Cèsar Llamborda ha dit...

Que fort Tintin! Si pots envian's una foto de la teva ombra a cesarllamborda@gmail.com !!

Pere Tarter ha dit...

Tintin, com és això de la il.legalitat dels globus?

Tintin ha dit...

Il·lgals?

Actualment, els globus sense caputxa ja no es poden posar.
El que surt a la foto devien posar-lo abans de l'entrada en vigor de la llei de contaminació lumínica.

Un enginyer t'ho explicaria millor, actualment no es poden posar focus o lampades (que es diu així) que enviin llum cap amunt.

Fins aviat.