29.11.06

Dibuix del NATURAL


L'espai escènic
La platea està formada per aquest banc: un seient estret i llarg, de fusta, amb respatller i on caben algunes persones. En aquest cas el banc es troba en la fase inicial d'un procés natural o històric i un pèl antiquat. Hom podria considerar-lo més vell que la picor. No obstant, la platea continua desenvolupant la seva funció.

L'espectacle
Apareix en escena un mamífer carnívor del subordre dels fissípedes i de la família dels cànids, domesticat des dels temps prehistòrics, d'aspecte, forma i pelatge molt habitual.
L'animalet, més content que un gos amb un os, borda de satisfació. A continuació exerceix actes propis de la seva natura, mira al públic i marxa ràpidament cap al seu bon amo i millor amic.
Restes expel·lides a conseqüència de l'evacuació natural del ventre caní romandran allà, fins i tot, quan el respectable públic hagi abandonat la seva localitat de platea.

12 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

Ho sento. Dóna fàstic...
Però si ho veiem a diari al carrer, tampoc puc fer ulls clucs i fer que no existeix.
Així doncs, compte i no la trepitgeu!

Anònim ha dit...

No hi ha cosa mes fastigosa, repugnant i porca que trepitjar una cagarada.

M.Isabel ha dit...

El veritat, Pere, fa fàstic, però diariament hem de suportar aquestes porqueries...amb respecta del animalets, esclar. Però els seus amos son els porcs. Fins quan hem de suportar aquestes "cagades" pels nostres carrers???

Anònim ha dit...

Hasta cuando tendremos que aguantar que nuestros parques, plazas y calles esten llenos de cagadas...los animales no tienen la culpa que sus amos no tengan ninguna educación ni civismo.

David ha dit...

Jo penso que sería bo posar multes ja!! és una vergonya que aquesta gent quede tan ampla deixan les cagarades on vulguin!

Ana ha dit...

Es una imagen típica de muchas de nuestras plazas.Me parece bien que vosotros saqueis a relucir el tema.

J.Sanvisens ha dit...

A veure, el tema multes ja es va posar en funcionament farà un parell d'anys.
Es va donar molt de bombo al començament (per elogiar aquesta mesura de l'ajuntament), però va servir per recaudar 4 durus, i per 4 durus, em sembla q ho han deixat córrer.....

Anònim ha dit...

hi ha llocs on les cagarades són habituals. Com pot ser que hi hagi gent que no recull la merda dels seus gossos?

jose luis ha dit...

Cert, els amos haurien de ser més responsables dels seus animalets i respectuosos amb tothom. Jo, sincerament crec que són una minoria, el que passa és que són reincidents. Per no parlar de les evacuacions líquides, que es filtren al subsol i ves a sapiguer per on surten.

Pere Tarter ha dit...

M'agrada que treguis el tema dels pixats. Òbviament aquestes restes no es recullen i queden allà, ja que no són sòlides. I també fan pudor...No queda més remei que regar o morir-se de la pudor.

Lluis ha dit...

Sois unos quejicas!
si en lugar de esos sólidos restos digestivos, el pobre perrito hubiese sufrido fuertes diarreas y fuese de una raza de mayor tamaño, la "pastarada" hubiese sido de órdago a la grande.
En alguna ocasión también se da este caso y... si no llueve, lo tenemos crudo.
Felicitaciones por la página, sou collunuts !!!

pedro ha dit...

las cacas, las cacas, quejense de las cacas...eso si que es lamentable