10.11.06

PARC CENTRAL: EL COTÓ NO ENGANYA

Quan passes en cotxe, com si de les mítiques lletres blanques de Hollywood es tractés, la nostra retina queda impregnada del color ver-consum que mostren les lletres de Parc Central. Però que passa si les observem detingiudament. Descobrim dues tonalitats de verd, la franja inferior d'un verd més viu doncs han estat netejades i no tenen pols. La part superior -warra warra- ens mostra una interessant pàtina de pols i smog on la passió hi ha fet niu. Estem a les acaballes de 2006 i encara s'hi poden veure algunes escriptures digitals interessants: Jaime i Vero el 12 d'octubre de 2004 i... aquí cal que feu click a la foto: la impressionant datació digital de 13 de desembre de !!!!!1988!!!!!. I ningú l'ha netejada: això és respecte pels cors inquiets i apassionats.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

És clar, com que la persona que ha de netejar hauria d'agafat una escala, o posar una bastida, per netejar les mega-lletres, doncs no cal. Total, quan a gent es a dins el compulsivisme ja els fa actuar correctament.

Anònim ha dit...

Ey, que estic molt orgullossa de tenir un centro comercial amb lletras grans. M encanta

Lurdes

Anònim ha dit...

Si Lurdes, però que els hi passin el plumero. he vist a la foto l'any 1988 i és al.lucinant que des de llavors no ho hagin netejat.

No?

Pere Tarter ha dit...

Espero que la parella del 1988 segueixin junts...però ja existia el Parc Central? Crec que aquesta pols és de la necròpolis que hi ha sota el centre comercial.

Anònim ha dit...

Me encanta este blog, debería haber uno así en todas las ciudades. Los catalanes sois cojonudos.

Morcilla de Burgos

Anònim ha dit...

Secallona de Tarragona LOVE morcilla de Burgos

Anònim ha dit...

Doncs si li passes un pañu a les lletretes encara es veuran més grans

Anònim ha dit...

No venen productes de neteja a l'eroski?

J.Sanvisens ha dit...

Disculpeu, però en aquest cas us heu basat en una pista falsa.
Tot i que la firma posa ben clar 1988, el Parc Central - Eroski es va inaugurar el Juny del 1996, com a molt la firma podria ser de 1995, però no abans. Nois que el 88 allí encara hi havia les bombones de Gas Tarraconense, fem memòria!
Que en tinc 28, no 50, però sóc un calendari amb potes!
En tot cas, aquest fet puntual no treu que els de manteniment de Parc Central siguin uns GUARROS!

Anònim ha dit...

Tens raó. Segurament, aquets pintada digital a la pols de les megalletres indica la data del neixament d'un noi o noia. Enrecordem-nos de felicitar-lo-la publicament.

Anònim ha dit...

Sí, el tretze de desmbre, major d'edat.

Cèsar Llamborda ha dit...

J. Sanvisens,

Gràcies pel teu genial comentari !

Una abraçada i vigileu a no refregar la vostra americana o jaqueta amb aquestes lletres plenes de qui-sap-què-diantre :-)

Anònim ha dit...

Li diuen Eroski però és un merderot

Anònim ha dit...

M'encanta! Quina imaginació que tenim!! Però llàstima que ja no m'hi pugui fixar perquè em sembla que el nostre estimat "Roskis" us a sentit i a preferit canviar les lletres abans que netejar-les jajajaj Apa! Un petonàs i he decidit que visitaré aquest blog més sovint! BONES FESTES A TOTS/ES

Nina (Tarragonès xD)