4.11.06

VA DE PILONS

Realment potser caldria anar pensant en un monogràfic sobre l'apassionant món dels pilons! Tot passajant en vam analitzar dos del carrer Cós del Bou, tocant a la plaça de la Font. El piló platejat està a punt de ser anorreat i tot indica que un dels seus companys ja va caure en combat. Evidentment: cal ser forts! i aquest va ser substituït per un ferm, potent i vigorós piló -contundent piló de ferrro!-. Però voleu dir que n'hi ha prou en escollir el piló del catàleg que més goig ens fa? O potser cal aferrar-lo amb més fermesa? Fixeu-vos sinó en la base d'aquest ferm exponent de la pilonística fent clic damunt la foto.

I sobre el post anterior de l'amic Pere, dir que la pilonística tarragonina està de sort, doncs l'exemplar del carrer Major -aquest sí!- està ben subjecte -i de quina manera!-. :-)

5 comentaris:

Jaume R ha dit...

ja heu vist els pilons del carrer Compte? què us semblen?

Pere Tarter ha dit...

A simple vista aquest piló sembla la mare de tots els pilons. Pel que es veu la seva força dissuasiva resulta més interessant que la seva força física.

Mariona Estivill ha dit...

Ei, Pere i Cèsar sou bons...
Està bé que us centreu en el tema apasionant dels pilons... però per desgràcia encara queden molts temes per explotar, només cal donar un tomb per TGN, i no exclusivament pel Casc Antic. Suposo que ja ho contempleu, per això us seguiré amb deteniment.

Anònim ha dit...

jajajjajajajaj Amorrada al piló però de la incompetència urbanística dels tarragonins!!! Molt bon blog!

Anònim ha dit...

Doncs si. .el c/Cos del Bou.. era un bon exemple d'urbanisme... "modern".. fins que.. ui.. que va passar.. un dia els pilons van comencar a volar.. van intentar posar el model aquell de floretes.. pero mare meva!.. 4 cargols no eren suficients.. i ara han posat la mare dels pilons.. a veure si pareix els pilons desapareguts...