1.11.06

PLAÇA DE LA FONT: POST VERSIÓ 2


I és què és que no me n'he pogut estar!Aquestes fotografies "canten com una cloïssa". Tanta plaça dura i al final acabarà tota feta trossos. Potser d'aquí unes dècades el Diari de Tarragona en regalarà unes mostres en la seva edició dominical, a l'igual que ja es va fer fa uns anys amb entranyables pedretes del Portal del Carro. Us imagineu l'eslògan: "Posi un troç de la plaça de la Font a casa seva i sigui més feliç". En tot cas, per als impacients, poden servir-se a ells mateixos, i a la Plaça de la Font ja hi comença a haver material rodant... Un material rodant, que entorpeix l'anat fent- per exemple- d'aquest nen que es desplaçava en un lluent patinet. Lluent, però encallat en un dels petits foradets de la vergonya que esquitxen la nostra Tarragona.

2 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

Tot examinant la fotografia del nen del patinet, per fi he trobat la funció de l'arbre: fer d'aparcabicicletes. Semblava que la seva funció era merament secundària o ornamental, però no, l'arbre, testimoni omniscient de tot allò que l'envolta, fa un servei públic destacable.

Pere Tarter ha dit...

Avui penjava un cable negre del mateix arbre. Ara resulta que l'arbre té una altra funció: formar part d'un espectacular i caríssim motiu nadalenc en forma de llums i color. Des d'aquí reivindico els drets de l'arbre!