15.11.06

FENÒMENS PARANORMALS AL PARC DE LA CIUTAT

El Parc de la Ciutat és un territori estrany, envolat de moltes ànimes, està carregat d'una energia contundent, que es manifesta sobtadament en el mobiliari urbà de tot tipus. Des d'aquest bloc ens hem vist obligats a entrar en la dimensió desconeguda per tal d'esbrinar què són aquests efectes paranormals i fenòmens estranys que succeeixen al cèntric i nostrat Parc de la Ciutat. De fet l'energia hi circula de forma molt reberverant doncs és un celobert immens i obert al trascendent. Vegem un dels molts expedients X que hi podem trobar. Les instantànies que il.lustren aquest post ens mostren clarament un dels fenòmens paranormals més espectaculars: la levitació d'una estructura metàlica, fet que vam poder comprovar passant-hi amb suma cautela la nostra mà. L'estructura en qüestió te la funcionalitat de protegir unes restes romanes què, malgrat tot, fa temps que no leviten.

Podem observar també que l'energia que fa possible la levitació ha entrat dins de l'estructura mateixa, que -sentint-se alliberada del seu cos- comença a despen-dre's de la gris capa de pintura per mostrar el seu jo més íntim.
D'altra banda, apuntar que les persones incrèdules (en els fenòmens paranormals) apunten com a causa probable del rovell l'àcid que hi llencen els gossos en miccionar. Tot i amb això les autoritats ho neguen, doncs de tothom és sabut que en el parc de la ciutat és prohibit terminantment que els gossos hi pixin, vagin sense llibar o s'alliberrin del morrió. Vegeu sinó la senyal, que potser algún dia també levitarà, tot esdevenint un actual expedient X. Continuarem acostant-vos als misteris de la Tarragona paranormal i estranya.

Aquesta senyal descarta que la levitació de l'estructura metàlica tingui una causa basada en la raó. Caldrá escrutar els camins de la fe en lo paranormal.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment la persona que dissenya les senyals dels gossos de Tarragona és un friki: Vull venir només a veure'n més exemples.

Nina

Alea jacta est ha dit...

Pot ser que la paranormalitat no sigui conseqüència de tenir una necròpolis a la vora? Les ànimes dels romans allà enterrats podrien ser la causa de les estranyes levitacions.
Bon article aquest, sí senyor!

Marc ha dit...

A mi es que em dona força vergonya aquest parc. Se suposa que és el pulmó verd de la ciutat, i ja m´agradaria a mi que ho fos, que estiguès més cuidat, que hi hagués més vigilància, que es fes alguna cosa amb l´edifici de Sant Rafael, que està mort de fàstic des de no se sap quants anys, que sigui un parc verd i no gris i fosc, on un pugui passejar de veritat i no creuar-lo a correcuita, on pugis seure on vulgis i els gossos realment no facin el que ja sabem allà on volen (sent els únics responsables els seus "amos"), en fi, convertir el Parc de la Ciutat...en allò que es diu Parc.

Anònim ha dit...

els gossos són els veritables amos dels parcs

Anònim ha dit...

Avui us visito per primer cop doncs m'he enterat per la pàgina que us dedica La vanguardia. Realment m'heu fet començar el dia amb bon humos. ja era hora d'un bloc així. Llàstima que jo no sigui de Tarragona. O sort... jaja

Mertxe

Anònim ha dit...

Podríeu telefonar a l'Iker Jiménez !! Molt bo!

Anònim ha dit...

Muy bueno el blog.
Os doy una pista para investigar: La calle Soler. Desde el 24/05/2006 esta de obras para sustituir las aceras. Han ensanchado las aceras y han tapado todas las alcantarillas. Las esquinas no las deben saber hacer. Las aceras quedan mas altas que los accesos a las viviendas y los escaparates de las tiendas. Hay losas de aceras que estan al reves, y otras no las han puesto sustituyendolas por cemento y .....

Cèsar Llamborda ha dit...

Gràcies per la pista. El carrer Soler també és un exemple d'aquells què clamen al cel -al Sol, vaja-.

Quina poguem en parlarem. Aquests dies anem una mica atabalats, però s'agraeix sincerament.

Gràcies a tots i totes pels vostres e-mails i missatges.

Anònim ha dit...

Els d'aqueta web sou els MURDER i SKULLY de Tarragona. O els solo ante el peligro de caminar pel carrer... Ta'guay

Anònim ha dit...

Els d'aqueta web sou els MURDER i SKULLY de Tarragona. O els solo ante el peligro de caminar pel carrer... Ta'guay

Anònim ha dit...

Como muchos, tambien yo me he enterado hoy de este fantastico blog, felicidades...

Cachondas son tambien las obras que estan haciendo en el archifamoso parking de la catedral. Estan volviendo a hacer los desagues ya que con el aguacero del otro dia se dieron cuenta que no tenian la capacidad de tragar la suficiente agua, y digo yo, ¿no hay tecnicos para esto?, y venga a volver a levantar la calle y a seguir pagando con nuestro dinero.

Los "cables colgantes" que hay en el pasaje que hay al lado del Consell Comarcal, Santa Tecla se llama, tambien es digno de ver, cualquier dia se electrocuta alguien y nos lamentaremos.

Aparte del estado infecto de la Part Alta, daros una vuelta por la Calle Destral, y respirad, respirad...

Aunque una cosa buena tambien he de apuntar, desde hace una semana el ayuntamiento ha repartido unos cubos para que los restaurantes pongan ahi todo el cristal y cada dia pasan a recogerlo puerta a puerta. Bien, por una vez, bien.

Anònim ha dit...

Otro claro ejemplo de la gran política ciudadana del señor Nadal, aquel hombre que está "preocupado" por los problemas reales de los ciudadanos, y que a su ven gobierna en tarragona con su amigo el señor Ricomà, que pertenece a un partido donde impera el "sentido común". Hace un par de días un amigo en un gran acto de valentía "que como no sabía a quien votar, lo hacía por Nadal, por qué? Pues porque el ayuntamiento patrocina al Nástic". Ya entiendo porque ganas siempre señor Nadal!!

Anònim ha dit...

Felicitats nois, qualsevol dia sortireu al telenotícies

Anònim ha dit...

Que subidón me ha dado el conoceros. Pensaba que nadie se fijaba en estas cosas. ya no estoy sola! Muy bién y muchos años de blog!

Vengaaaaaaaaa!

Idoia

M.Isabel ha dit...

Ahir us vaig llegir La Vanguardia !
Enhorabona nois! Això va endavant!
Ara només us falta que sortiu a la televisió. Espero que sigui ben aviat.

Anònim ha dit...

però que pixen els gossos, acid sulfúric?

Jaume Bond ha dit...

gggggguuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaiiisss

Anònim ha dit...

Flipes amb Tarragona: us ho tenieu callat nois!