19.11.06

Fer arbres de la llenya caiguda

Arbre Disseny XXI.
Arbre biodissenyat per fer tasques ecosocials de suport a altres arbres tradicionals. Es reconeix per la figura pilonística, la sensació de natura funcional i per la sobrietat presencial. Es tracta d’un arbre de baix cost que retalla considerablement les despeses pròpies del manteniment forestal urbà.

Malgrat tot, s’han trobat ecodiscrepàncies importants. Arbres tradicionals com el de la foto inferior es neguen a conviure amb els arbres Disseny XXI. A més a més s’han trobat autèntiques desercions d'arbres tradicionals, com podeu obervar a la instantània de la dreta.
Avui en dia les relacions entre els arbres estan irrevocablement trencades. Ja s’han detectat petits boscos independents d’arbres Disseny XXI a peculiars zones de la ciutat. Es tem que això esdevingui el principi d’un nou ecosistema social que encengui una incendiària biopolèmica sense retorn.

Bosc d'arbres Disseny XXI

4 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

El que em sorprèn d'aquestes estaques protectores no és la funció que fan, sinó del material amb el qual estan fetes. Si teniu l'oportunitat de veure-les de prop, observareu que són de fusta extreta d'arbres, el tronc dels quals és més gruixut que els arbres que protegeixen. És com desvestir un sant per vestir-ne un altre.

Anònim ha dit...

Enhorabona per l'escrit. Ho feu molt bé

Anònim ha dit...

això sí que és un bosc sostenible

Anònim ha dit...

pobrets aquets arbres...