29.11.06

TSUMANI: DO IT YOURSELF

Realment Tarragona és una ciutat d'artistes. No fa pas massa un grup d'artistes espontanis "do it yourself" van dedicar-se a trepitjar lliurement (rollo Spiderman-Tri) els quadres de l'exposició Tsunami. Van quedar tant impactats que després d'un vino español van arrassar diversos quadres del pindor J.J. White. I això és positiu, no ho dubteu amics, doncs l'exposició -Tsunami- els va fer bullir la sang, van implicar-s'hi emocionalment i van ballar-hi un zapateao. Amics, de ben segur què després devien anar al Camp de l'Art a saludar el pobre Wagner. De fet aquesta implicació ens serà de gran ajuda per tal de promocionar l'art de cara a la candidatura 2016, en la mateixa línia que ja han seguit els arquitectes de l'aparcament Jaume I. En quina ciutat passa que un grup d'artistes espontanis es dediquen a repintar els quadres d'una exposició? En quina ciutat passa que els organitzadors ho potencien? I a més deixen la pintura rollo self service a l'entrada de l'expo? Genial! A Tarragona som únics i podem estar satisfets. Som els millors. Olé!

El show clicant AQUÍ.

12 comentaris:

Cèsar Llamborda ha dit...

Aquest post queda inextricablement unit al bloc forever doncs tant artista és qui pinta els collons de blau del monument a la família, com qui es neteja les sabates en una obra d'art. He dit :-)

Anònim ha dit...

A TGN, i a tota Catalunya, malahuradament, hi sobra una mena de gentusa que entre tots junts no tenen mes de 10 neurones que, desgraciadament, no es dediquen a fer servir gaire perque l'alcohol, les drogues, la musica de camela a tot drap dins del seu Seat Ibiza tunejat, i la seva propia estupidesa organica, els ho impedeix.

De la mateixa manera que hi ha centres per a la desintoxicacio de toxicomans, centres pel tractament de les malalties mentals, o centres per la reclusio de delincuents, hi haurien d'haver centres per la recuperacio de 'garrulos', on tota aquesta xusma s'hi pugues tractar.

M'avergonyeixo del meu pais, que fou bressol d'artistes universals, pero que actualment nomes sembla produir parasits violents.

Anònim ha dit...

Despres de llegir la cronica dels fets, em reitero. Sembla a ser que els danys tenen a veure amb la Guardia Civil...hahahahha!!!! Posar Guardia Civil, alcohol i art en la mateixa habitacio....hahahahaha!!! i el dia de la 'raza'!!! aixo si que es goma-2!!!

Garrulos, guardia civil, nomes canvia el color de l'uniforme i el tallat de pel, pero la musica del cotxe patrulla continua essent la mateixa.

"Todos por la tapia"

Jaume Bond 007 ha dit...

Jjajajajaj.... Els del port són uns pringadillus. Coms e n'enterin els que han de decidir la candidatura tarragona 2016 a capital cultural d'europa segur que Tarragona pringa. No hi ha dret que per uns incompetents que van de gestors culturals i uns picoletos que haurien d'estar traspassats a Madrid passi això. Quina vergonya Déu meu!!!


Jjajajajaja

Merche ha dit...

How, how, how !

I volem ser capital d'algo?

Treset ha dit...

Teneis mucho q aprender del MACBA en Tarragona.

Anònim ha dit...

Pues podrían montar una exposición temporal en el cuartelillo :-P

Anònim ha dit...

Els del port poden muntar una expo de papereres trencades: tarragona te molts exemplarts. I els picolos les poden tacar de mostassa si els hi ve de gust. Jja

Anònim ha dit...

Lamentable l'actitut del Port, quina imatge més llastimosa. No hi ha persones competents dins del Port? Competents o que tinguin un mínim de dos neurones funcionant. No hi ha llocs per exposar a Tarragona? No hi ha edificis buits, com la Chartreuse? Amb els calers que mou el Port perquè no promociona una sala d'exposicions i no el que té, que és unmagatzem multiusos? LAMENTABLE IMATGE DEL PORT DE TARRAGONA.

SiBiLa ha dit...

Quina pena de ciutat, no tenir persones competents al front de les institucions que puguin veure més enllà del seu nas! Com pot explicar-se el fet de muntar un xiringuito dins d'una exposició. Falta molta cultura i respecte per a l'obra dels artistes. Això si, ningú es farà responsable dels desastres. Per al Port de Tarragona preval l'anacrònica Guàrdia Civil davant la cultura. Felicitats per la promoció que fa el Port per a Tgn 2016!

Anònim ha dit...

Perquè no monta el Port una exposició de fotografies de personal incomptent? No tindran suficient espai!

Anònim ha dit...

Molt bo lo de l'expo fotogràfica. Ah! M'ofereixo com a model doncs són incompetent a nivell de física quàntica :)