22.11.06

LA SORT SURT A L'ENCONTRE

Quan hi ha Mercat -no ens enganyem- la zona s'omple de carteristes i xoriços que es barrejen entre la gent: és la seva feina -la dels xoriços-. Per tal de lluitar contra això els sempre atents cossos policials van unir-se i van instal.lar una munió de casetes de la ONCE en punts estratègics per tal d'intentar -d'incògnit-enganxar els carteristes. Avui formen part del nostrat mobiliari urbà.

Jordi Sanvisens ens ha enviat una interessant reflexió sobre una d'aquestes casetes en concret acompanyada d'unes fotos que no tenen desperdici.

"Un tema que fa anys que vinc veient, i que no pertoca tant de prop a l'ajuntament és la mervellosa caseta dels cecs (ONCE) que hi ha situada al carrer Governador González, just davant d'una porta del Mercat, i davant un xinès i un súper.

Primer de tot: Cal posar aquesta caseta enmig (no a un cantó) d'un carrer tan estret, quan a cada extrem del carrer n'hi ha una altra? Podeu comptar 3 casetes en 20 metres.

Segon: No la podíen posar en un carrer en el que hi passés més gent ja? Punt cèntric de Tarragona on els hi hagi, i davant de tendes concorregudes, on circula gent amb bosses, compres abundants, cotxets, carros de la compra....FATAL!

Tercer: Si et trobes que el pas està bloquejat per la gentada o perquè 2 senyores s'han parat a comprat els "cegos", NO POTS PASSAR per darrere perquè esta ple de CONTENIDORS, tots de color verd plens de caixes de cartró, ideal per reciclar. Com que n'hi ha de cartró.....Clar davant del mercat, quina tonteria posar-ne de blaus OI ? No és un cas tant flagrant con els TSUNAMIRACLES, però aquest porta molt anys, i és un engorro
".
Fotos de Jordi Sanvisens.

20 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

Així de cop, el que més em sorprèn és que hi hagi 3 casetes en tan poc espai.De fet ho he tingut de llegir unes quantes vegades...

Anònim ha dit...

hi ha 3 casestes precisament per la quantitat de gent que hi passa, per que comprin força cupons.

El que no és normal és que no hi pugui passar ni dos persones alhora.

M.E. ha dit...

Només hi falta una cabina de telèfon...
No m'havia quedat amb aquest detall, molts cops anem pel món ensimismats... Molt bones les fotos...

Jaume Bond "zero zero set" ha dit...

Doncs ara és glòria: fa uns anys davant per davant de la caseta de l'onze hi havia una botiga de claus a minut i passar per allí era terrible. Jo tb havia sentit a dir que era un dels punts negres pel carterisme.

BO! MOLT BO!

Anònim ha dit...

GRAN WEB

Anònim ha dit...

Ara que ho dius? Teniu raó!

Anònim ha dit...

hahahahhahahah!!!!
collonut!!! a mes, es una d'aquestes casetes 'vintage', rollo 'retro-future....nomes hi falten les gitanes venent alls i aquella colla de manguis que els dies de pluja venen paraigues i quan fa sol sardines en una galleda...quin pais!!!!
i el 'cec' que hi viu deu arribar a casa perfumat amb els contenidors tan ben col.locats i estetics que hi ha al costat.

jose luis ha dit...

Quanta raó...., jo passo sovint i és penós. A veure si no podien unificar les tres casetes en una amb quatre finestres, imagineu la companyia que es podrien fer a sí mateixos els cecs (o semi-cecs) de dins.

Marc ha dit...

Lo millor és quan la gent surt del super amb el carretó i es planten a xerrar tot just davant de la caseta.

Riete tú de los colapsos de la AP7 en hora punta!!!

I a més et miren amb cara de indignació quan els hi dius amablement si et poden deixar passar...

Anònim ha dit...

lo greu seria si el camió de la brossa confongués la cabina de la ONCE amb un contenidor. Això sí que pot ser perillós.

jose luis ha dit...

ja veus, i el pobre de dins la caseta creient que es tracta d´un terratrèmol grau 8 en l´escala richter (o com es digui)

Anònim ha dit...

Jo treballo en aquest tram del carrer. Un cop el camió de la brossa va moure la casseta. Encara teniem menys espai per pasar les persones.
Fa poc el camió de la brossa fa tirar el fanal, (ara no hi ha), i va tocar la casseta, i el fanal va quedar recolzat a la façana, just davant d'una finestra d'un veí.En fí...

J.Sanvisens ha dit...

A veure, aclarim conceptes!

Hi ha 3 casetes SEPARADES uns 20 metres cadascuna!

Una a la cantonada amb C/Colom i l'altra a la mateixa Pl.Corsini, tocant a C/Canyelles.

Cal que n'hi hagi tantes? Voleu dir que ens agafarà la necessitat imperiosa de comprar un "iguales para hoy" entre aquestes 2 casetes i calia la de la foto?

Xavier ha dit...

Molt bé! Subscric l'esperit dels comentaris :-)

Jaume Bond 007 ha dit...

Heu pensat en entrevistar al venedor de cupons: pot ser la bomba!

Anònim ha dit...

Es la ilusión de todos los dias

fotre cua per passar per aquest punt.

Pitjor que un ensierro dels sanfermins.

Anònim ha dit...

i el divendres copunazo! ELs containers molen un munt: sempre pringosos quan intentes esquivar l'embus del garito de l'once.

J.Sanvisens - el de la foto ha dit...

Exacte! Si mireu la foto, el container ja està sempre obert, gràcies a un cartró posat de canto, i fot una pudor allò que no es pot aguantar.

I si t'arrambes massa, pots acabar amb la jaqueta tota tacada i oliosa. Que bé, oi?

Cèsar Llamborda ha dit...

En honor a la veritat vull dir que Sanvisens va enviar-nos una tercera foto que no vaig poder penjar degut a misteris informàtics. Aquesta foto completava la trilogia i era de pocs moments després de que el grup de gent de la segona foto hagués marxat, amb el pas més lliure. Volia deixar-ne constància i mai és tard.

Anònim ha dit...

Qui va ser el crack que va autoritzar aquesta ubicació de la caseta?