14.11.06

TROBADA UNA BOLA DEL RECASENS?

De petit recordo que gaudia amb els programes de Félix Rodríguez de la Fuente. I no he estat l'únic, tal i com ho demostra el monument de bell disseny que tenim a Tarragona a la memòria d'aquest personatge mediàtic i ja mític mort d'accident. Però avui no vull fer un "remember", vull que us fixeu en aquesta bola esquerdada... Exacte!!! És una de les boles del Recasens que van omplir Tarragona i què s'ha salvat de la desfeta? Un digne exemplar avui extinguit i substituït pels pilons metàl.lics? Potser.
En tot cas fixem-nos atentament que aquesta bola -aquest cap- està a punt d'esclatar. Seguirà el fatídic camí que l'estàtua familiar a quí algú va tallar el cap del nadó? O és que en tot cas "el rompehuesos", "el buitre leonado" o qualsevol "alimaña" rodriguezdelafuentiana l'esquerda a picotades? No ho se, en tot cas l'únic de que puc donar fe és de les restes orgàniques de fauna salvatge que s'escampen per la zona on s'erigeix l'estàtua i que potser formen part d'un didàctic taller pedagògic sobre excrements animals per a què els visitant d'aquest parc de La Granja puguin formar la seva consciència ecològica.

8 comentaris:

Cèsar Llamborda ha dit...

Per motius generacionals, georàfics o senzillament memorístics és probable que algú es pregunt que qui és aquest tal Recasens. Historiador i primer alcade després de la transició a Tarragona (1979-1989), a nosaltres ens ha cridat l'atenció senzillament perque va ser qui va instal.lar centenars de boles de formigó pintades de colors (o no) a nombrosos carrers per tal d'evitar aparcaments indeguts. Aquestes boles donaven un aire pop a la ciutat de Tarragona. En sec van començar a desaparèixer i personalment estic molt interessat en poder-ne localitzar alguna de viva. Algú pot ajudar-me en aquesta noble causa?

SiBiLa ha dit...

Aquesta escultura de Félix Rodríguez de la Fuente no va estar a l'antiga Avinguda Conde de Vallellano?

Anònim ha dit...

on es aquesta plac,a?
veient l'actual alcalde, personatge ridicul que ni sap parlar correctament, em sembla que la ciutat ha estat molt desagraida amb en Recasens, persona de gran talla intel.lectual i personal.
Sobre les boles, ara mateix no em ve al cap, pero m'hi jugaria alguna cosa que per la pert alta, en algun carrer d'aquests que no s'ha tocat en anys, encara n'hauria d'haver-ne alguna...

Pere Tarter ha dit...

No havia vist mai aquesta escultura, i així a bot pront no li veig la relació amb el Rodriguez de la Fuente.

Anònim ha dit...

L'escultura és a la Granja

Anònim ha dit...

Curiós. Avui dimecres sobre les 13:30 un equip de jardineria, amb una persona enfundada en un tratge blanc per a protegir-se de les substàncies químiques que escampava per aquest parc de la Granja ha estat netejant-lo. Felicitats a aquesta web per apuntar els llocs on cal actuar :-) Són ràpids, no? Molt bé amics!

Anònim ha dit...

"Mi amigo Fèlix" amb el cap badat!! Pobre home!

Anònim ha dit...

Te miga aquesta escultura