26.11.06

Un peu i prou


Aquesta és una estreta panoràmica del carrer Enric Granados, on podem veure les immenses dimensions de la part inferior del tronc d'aquest arbre. Aquest arbre forma un ecosistema propi, amb la seva vegetació privada i les seves bestietes habituals.
La part lateral dreta del carrer (si baixem) respon al que vulgarment coneixem per la vorera, és a dir, la zona destinada al pas de la gent que va a peu. El fet que estigui més alta que la calçada corrobora la seva privilegiada funció... Confirmem, doncs, que estem parlant d'una vorera.
En un rampell de valentia, un vianant inquiet s'ha decidit a passar entre el germà de l'arbre anterior i el quatre-rodes blanc estacionat a la calçada. Mentres es pregunta si a l'altre costat de l'arbre trobarà un caseta de venedors de cupons (lloc n'hi ha, ja sabeu que a Tarragona això sí que ho tenim), s'adona que l'arbre no és un arbre, sinó una barricada natural!!!
Aquest arbre, Llamborda, no el podrien pas encastar a la Rambla, això segur!!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Es la pura veritat que no es pugui passar, no entenc que tipus de vorera han fet aqui...

Anònim ha dit...

A veces paso con mis hijos para ir al bar Llevant y siempre pienso que es un peligro no poder pasar por la acera y terminar pasando por medio de la calle, pues en la otra acera tampoco es que sea muy ancha.
Pepi

Anònim ha dit...

un peu i prou, literalment...per qué? no hi havia més ciment?

Anònim ha dit...

Que buenos escritos los de esta página, reflexiones muy bien trabajadas, lástima que no se pudiera hacer traducciones al castellano también para que lo pudieran disfrutar familiares de habla castellana.

Anònim ha dit...

Maria
Això crec que està per el camí de la cuixa, no? molt bona pensada aquesta!

Anònim ha dit...

El problema és que la vorera no és que sigui suficientment estreta, sinó que aquests tipus d'arbres tendeixen a "eixamplar" el seu tronc més que els arbres normals i corrent. Per tant tendeixen a ocupar la part dedicada a l'arbre.. i com que el tronc s'engreixa tant ocupa la vorera.

Anònim ha dit...

a la rambla...segur que no!! jaaaaaaaaaaaaaa quin blog més xulo!

Pere Tarter ha dit...

La vorera és petita i els arbres massa grossos, per tant la gent no pot passar. Senzillament estem parlant d'una vorera inservible i no queda més remei passar a l'altre costat.

Marc ha dit...

I pq no fan voreres més amples??? (dic jo des de la meva infiniiiiiiiiita ignorància)

Ara és quan vindria el senyor Mallol a dir-me que la culpa és de l´arbre per haver crescut, i que se l´ha de portar a un altre lloc (és a dir, matar-lo)

jaume r ha dit...

això això, la culpa és de l'arbre!
jajajajaja

`Milagritos ha dit...

Segur que l'arbre acabarà pagant amb la seva vida la incompetència humana.