7.11.06

PILONS TROBATS EN UN ZULO


Les autoritats independents informen que aquesta tarda s'han detectat dos pilons en un zulo. El zulo està situat als peus del Pretori, en un lloc de molt fàcil accés i visible per tothom. Segons han pogut comprovar observadors internacionals aliens a tot plegat (turistes normals i corrents bàsicament), els pilons continuen allà a hores d'ara. Es desconeix el mòbil d'aquest brutal segrest, ja que ningú semblava haver-se adonat de la desaparició dels malaguanyats pilons. Fonts sanitàries de dubtosa reputació han afirmat que els pilons no presenten deteriorament biològic, encara que es tem i molt per la salut paisatgística de l'espai.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

què faran aquestos pilons allí, es ben veritat que una mica de vista gorda fan aquestos del ajuntament!!

Anònim ha dit...

jajajajaja

Jaume R ha dit...

aquesta part de Pilatos fa penna de veure

mr.Potx ha dit...

jo crec que aquets pilons poden portar alli des de temps molt llunyans podrien ser uns refugiats de la segona gerra mundial qe van temer per la seva vida i es van tenir que amagar pero el seu desti a acabat de totes maneres igual trencats alli dintre plantejo que sels hi faci un rescat perque pugin tornar a gaudir duna vida millor.

Mª Carmen ha dit...

Mr. Potch, perdó Potx, crec que aquests pilons estan ben morts. Val la pena el rescat?

Pere Mallafré ha dit...

sera nessesari rescatar-los pdrien aportar alguna informació del passat o no ki ho sap?

pilons ha dit...

¡¡¡¡¡Auxili!!!! treiumus d'alli que ens gelem. Li direm a la gofia i us pusaran a la presor mira de tirarnus al aquell forat si li diessems el romans us posarien amb els lleons i s'us cruspirin patates fregides.
Ja u veureu. JAJAJAJAJAJAJAJAJA
XDXDXDXDXDXD

Anònim ha dit...

PILATOS VIENE DE PILONES