29.11.06

PROTEGINT ELS CONTENIDORS

Tot procés de canvi és dolorós... alguna cosa està apunt d'emergir de sota terra en alguns carrers i avingudes de Tarragona. Passaran a ser els nostrats contenidors història? Carmen Torres hi diu la seva, ens parla de la campanya proteccionista dels contenidors. La ciutadania: curosa com sempre no ha gosat a saltar la tanca. Gràcies per la col.laboració.
Protegim els contenidors! Davant l'incivisme dels tarragonins que tenen com a objectiu omplir els nostres estimats contenidors amb la seva merda, les autoritats han hagut d'actuar amb contundència i posar una tanca de protecció al seu voltant. Què s'hauran pensat aquests ciutadans?! Av. Ramon i Cajal, dissabte 01:00 h.
Fotos i col.laboració de Carmen Torres.

4 comentaris:

Cèsar Llamborda ha dit...

Amics i amigues: Tenim en cartera divers material que ens heu anat enviant, i esperem anar rebent més fato. Poc a poc ho anirem penjant. Gràcies a tothom, de debò!

M.E. ha dit...

Per flipar...

Pere Tarter ha dit...

L'esport aquest en què consisteix exactament?
Vas corrents, t'impulses amb el banc, saltes, a l'aire obres el contenidor, deixes caure la brossa, i procures caure vertical a l'altre costat. Estem parlant duna nova modalitat de gimnàstica artística?

M.Isabel ha dit...

Quina imatge més maca !!!!!
Passejar de nit i veure quelcom tan romàntic....
Inspira a la poesia.