17.11.06

LOS CABLES COLGANTES

El Neomodernisme XXI no només treballa amb ferro, sinó que també pot emprar diferents materials tècnics. En aquest cas l'artista assoleix el clímax creatiu utilitzant cablejat urbà. Força visitants del nostre blog ens han demanat que parléssim d'aquesta peça ubicada al Carrer de Santa Tecla, just al costat del Consell Comarcal. Los Cables Colgantes és una peça Neomodernista XXI que recomanem que no toqueu, no per res, però us podríeu quedar amb els pels de punta.
Informació realitzada gràcies als amics anònims que ens heu comentat el tema.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo soy el anonimo, muy bien, amiguetes, Eso lleva así por lo menos 2 años.

J.Sanvisens ha dit...

Pues estoy flipando. Eso qué significa, que hace 2 años que nadie entra por esa puerta de la UOC?

Per cert, on para el carrer Santa Tecla?

Anònim ha dit...

amigos.. pero de que se kejan?? chapusas como esta ayuda a nuestra sociedad a tener mas causas de muerte, de electrocutarse y muchas cosas mas.. como television por cable gratis.. que verguenza aquest ajuntamenT!

Milagritos ha dit...

Els que no tenen paperes, no tenen problemes de cables, els dels cables no tenen problemes de gossos, els dels gossos no pateixen problemes paranormals... o si? Però de què ens queixem en aquesta vida no es pot tenir tot, o si?

Hi ha algun carrer a la city que ho tingui tot?

I quan dic tot vull dir: a)Tot bé. b)Tot malament.

Proposo el rànquing del carrer més cutre. I el certamen Mr. Carrer guai... (que deu ser el de la Cuixa suposo)
Podem enviar SMS!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

cables colgantes o puentes colgantes...jaaaa, que miedo!!!
hoy he estado en la parada de autobús del parque saavedra y habia allí un cable en muy mal estado colgando de un poste...si pasan por allí mis reporteros preferidos fíjense!

Anònim ha dit...

Un BRAVO per a l'amic anònimo que ha denunciat aquest tema. Esperem que es pugui solucionar aviat aquest tema, a part d'antiestètic, perillòs.

Anònim ha dit...

el carrer o carreró Santa Tecla passa`per sota de l'antic hospital de Santa Tecla, actual seu del Consell Comarcal, al costat de la catedral.

Anònim ha dit...

Espero que sigan promocionando este blog, pues muchas personas deberían verlo para comentar y ayudar así al arreglo de los desperfectos.

Anònim ha dit...

Jo passo moltes vegades a prop de aquesta casa i de veritat es una vergonya que els cables esten en aquest estat, allí vieun nens, és molt perillós!

Anònim ha dit...

Ahir, 16 de nov. va fer 66 anys de la mort de Clar Cable. Aquest comenteri m'hi ha fet pensar.Era tan guapot....

Jonny Cable ha dit...

De ben segur que Clark CABLE, de viure més anys, s'hagués electrocutat en aquestes instal.lacions de la UOC.És una vergona, molta qualitat universitària, molt consell comarcal i seguretat i al final mireu quina chapusa: El carrer més de cinc anys tallat per obres i dos anys de cables penjim penjam. Molt bé aquesta pàgina i una anya els comentaris. És millor que EL JUEVES :-jajaj

Anònim ha dit...

i despres ens estranyem quan plou i marxa la llum...

Anònim ha dit...

kE fort, i pensar que a la meva empresa no paren d'inculcar-nos SECURITY FIRST, tot el sant dia i vas pel carrer i pam t'electroputes. Bé, no sé veure a la foto si són elèctrics o de telf.

Anònim ha dit...

que fort nanos!!! que no puguis entrar a casa teva per por a quedar electrocutat!!