7.11.06

Les llambordes fluents


A tall de reconeixement vull incorporar aquestes dues instantànies del carrer Sant Oleguer. El company El Gran Barrufet ens fa saber que aquest carrer té un tret distintiu: l'increïble fenòmen de les llambordes fluents".
Són ben certes les seves paraules i, per tant, motiu necessari de reflexió immediata. Així, de bones a primeres començaria destacant el pas zebra, un tant semiocult si em permeteu...
La sempre encisadora tapa metàl.lica, emplaçada al bell mig del carrer, dóna un toc de distinció ben merescut al Carrer Sant Oleguer.
Si us fixeu, els vianants hem anat desgastant un tram d'unes tres o quatre rajoles d'ample. Serà que sempre passem pel mateix lloc? Finalment, les llambordes fluents, un terme que m'indica que el proper cop que passi per allà amb el meu traste motoritzat, el millor serà posar les cadenes...
Salut El Gran Barrufet!

8 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

Disculpa Llamborda per emprar el teu cognom pluralitzat, però les circumstàncies obligaven.

Anònim ha dit...

¿Que es el macro punt blanc de la foto?

Pere Tarter ha dit...

crec que és una tapa...una tapa que per la pinta que té deu pertànyer a un dels nostres estimats pilons tarragonins...ara que, vés tu a saber!

Anònim ha dit...

Juas, juas.... acabo d'enviar aquesta adreça TGN2016 a tota la meva llibreta d'emails.

Us han dit algo de l'ajuntament?

Tornaré!!!! Juas, juas :-))))) :PPP

Anònim ha dit...

el punt blanc és una tapa d'un piló que va quedar anul.lat ja fa temps. A diferència dels altres pilons comuna a tarragona, aquest era d'un aspecte alumini lluent.

Anònim ha dit...

es rumoreja que la setman vinent també arreglaran aquest carrer...

Anònim ha dit...

Veig que ha agradat el terme. Doncs, feu una volteta un dia qualsevol per la plac,a corsini (del mercat). Us proposo un repte: trobeu ni qie sigui una sola rajola intacta i pengeu-ne la foto. Us ben asseguro que estareu estona.

Mes coses: Carrer Nou de Sta Tecla (a la part baixa-al costat del nauta. dona al smith). Feu un cop d'ull a les rampes per cadires de rodes. el mateix es pot dir del c/Smith, castanyos, castellarnau...i d'altres carrers amb voreres estretes d'aquesta zona.

Una proposta: les coses es fan malbe per tres raons:
a) mal us
b) mala instal.lacio
c) pobres materials

b) & c) son culpa de l'ajuntament. Pero a) es culpa dels ciutadans; en particular dels bretols. Ja seria hora que la gent comences a desenmascarar aquesta purria enviant fotos dels que provoquen aquests desperfectes.

Pere Tarter ha dit...

Gran Barrufet, lamento llegir això de les cadires de rodes. A veure si aconseguim unes instantànies i ho anem penjant tot plegat.
Gràcies per seguir-nos en aquest projecte que ens afecta a tots.
Et tornaré la visita.