18.11.06

ALOE VERA COM A CONTENCIÓ (O EL CAS DE LES PAPERERES VOLATILITZADES)

Quan vam començar a investigar els fenòmens paranormals del Parc de la Ciutat un comentarista va insinuar que potser tinguin relació amb la proximitat a la Necròpolis paleocristiana. Curiosament, al final de la nostrada avinguda Ramon i Cajal estan desapareixent les papereres metàl.liques, tot i ser d'un model més resistent que les de la rambla Lluís Companys (ara és rambla!).

Aquesta és la hipòtesi amb que treballem en aquests moments: l'energia condensada des de mil.lenis a la Necròpolis provoca fets paranormals, entre els quals la volatització de les papereres metàl.liques.

Sortosament les nostres autoritats, vetllant per nosaltres, ja fa anys que intervenen en l'assumpte. Per una banda van promocionar el trinxament de gran part de la Necròpolis per a poder-hi instal.lar a sobre formigó armat, que s'ha demostrat excel.lent per a apaigavar els fenòmens paranormals. A sobre s'hi va construir el gran temple del consum per tal de compensar el joc d'energies salvatges que encara avui -i contra tot pronòstic- procedeixen de la Necròpolis (per això, malgrat ser de titularitat pública, està tancada des de fa més de 10 anys). D'altra banda en l'edifici gris que veieu a la foto hi està treballant un equip d'investigadors d'Expedients X (vegeu els cotxes aparcats rollo Open Cor). Aquests investigadors están a punt de fer públiques les seves conclusions de per quin motiu encara no s'ha volatilitzat la paperera del costat de la la parada del bus, i sembla que pugui estar relacionat amb la pobre freqüència de pas la línea 4 per aquest punt.
En tot cas cal restar amatents, no és casual que entre tant de ciment s'hi amagui una exhuberant vegetació (vegeu instantànies). De fet des de què els investigadors van relacionar l'apaivagament de l'energia desconegua amb l'aloe vera, que per televisió s'ha doblat el nombre d'anuncis de productes que gaudeixen d'aquest component, doncs si és saludable pels tarragonins ho és pel món sencer. Al costat de les papereres volatilitzades, però s'ha plantat aquest tipus de planta per fer minvar els índexs de radiació que van quedar després de la volatilització de l'energia desconeguda.

9 comentaris:

Cèsar Llamborda ha dit...

Disculpeu pel rollo. Avui me n'he anat :-) Una abraçada i gràcies a tothom pels vostres comentaris, e-mails, etc

Nena ha dit...

Tu no te n'has anat de l'olla els que se'n van són els de manteniment del Exc. Ajuntament de Tarragona!!!!!

nena ha dit...

Osti el tema papereres és heavy metal...

Aloe Jacta Est ha dit...

resulta lamentable que la necròpolis romana més important d'europa estigui sota cimentada

Anònim ha dit...

A veure si obren la Necropoli d'una vegada. Què és una vergonya. Però algú sap perque diantre porta més de 10 anys tancada? Dropos!!!

James Bo-nd ha dit...

Podrieu publicar una novel.la negra amb això de les papereres desaparegudes. I un capítol a Lluís companys

Anònim ha dit...

Potser JUAN TAMARIZ ha passat per Tarragona?

Anònim ha dit...

Crec que les tenen al parquin del fortí de la reina

Jaume Bo-nd ha dit...

Si us fixeu en la paperera de la foto del parquing (cal ampliar-la) veureu com depèn del consell comarcal. De fet no m'extraya doncs aquesta entitat és la responable del desgavell de cables que apareix en la foto de la seu de la UOC, al mateix Consell comarcal.