14.11.06

ATAPUERCA a Sant Pere i Sant Pau


Paleontòlegs, arqueòlegs i historiadors s'han posat a treballar colze a colze en el sorprenent jaciment arqueològic trobat aquesta setmana al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. La comunitat científica creu que aquest descobriment sens dubte aportarà dades precises sobre què beu, què fuma i què menja l'homo sapiens del segle XXI.
Especialistes en la matèria consideren que ens trobem davant d'un clar exemple de la subespècie homo sapiens sapiens, que correspon a l'home modern. Ara bé, les primeres reflexions a consciència fetes a partir de les restes trobades ens confirmarien que potser ens trobem en un cas d' homo sapiens no tan sapiens.
Aquesta informació ha estat possible gràcies a la Sra. Lluïsa Dovella, que inaugura així la nostra corresponsalia als barris de Tarragona. Ens fa molta il.lusió assolir el repte d'arribar a tot arreu i us donem les gràcies per futures col.laboracions.

11 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

Ja era hora que es parlés dels barris en aquest blog. Lluïsa et desitjo molta sort i endavant.

Carlos ha dit...

Reconozco este lugar. Está en la plaza de Cuba, frente al edificio Filipinas, esas escaleras son punto de encuentro de pandillas y si el barrendero no pasara cada mañana por ahí la basura nos llegaría hasta las rodillas. ¿Como se puede ensuciar con tanta impunidad? Creo que al final del año habran sacado 100 kilos de basura.No exagero.

Anònim ha dit...

Vosaltres embruteu, nosaltres paguem!
Vosaltres embruteu, nosaltres paguem!
Vosaltres embruteu,nosaltres paguem!

Anònim ha dit...

Vosaltres embruteu, nosaltres paguem!
Vosaltres embruteu, nosaltres paguem!
Vosaltres embruteu,nosaltres paguem!

CARLOS LOPEZ ha dit...

Jo visc a Sant Pere i Sant Pau.Ja era hora de que possesiu algo de el meu barri.coneixo molts llocs que calen millorar com per exemple el descampat que hi al derrere del bloc Sant Felip que pareix el bater dels animals.

Tondo ha dit...

Estaria bé fixar-se en el tipus de producte que es consumeix a partir de les restes.

Anònim ha dit...

Con estos ejemplos se ve que para el ayuntamiento es lo mismo no ensuciar que si ensuciar. Se ve que si ensucias ccada dia el mismo lugar no pasa nada.

Pere Tarter ha dit...

Facilitaria molt les coses que els "pandilleros" llencessin les seves deixalles a una paperera.

SiBiLa ha dit...

Sí, son unes escales de la Plaça de Cuba, ho reconec pel tuf que m'arriba a casa només veient les fotos. Arribarà un dia en que no hi puguis pujar per les escales del munt de porqueria que s'hi arriba a acumular. ÉS UNA VERGONYA! Felicitats Lluïsa de part d'una altra persona afectada per la pandilla basura.

Anònim ha dit...

Escales amb inscripcions tipus: Chochi kiere a Checho, Me mola la Juani, etc.
Faroles amb incripcions similars:xxxxx y alex, La Paula es una flipada,etc.
Als peus dels arbres plorifera l'aroma a pipí, y objectes d'ús de la vida quotidiana com són per a molta gent les cigarretes, bosses de patates, bosses de pipes, ampolles buides, ampolles penjant dels arbres, llaunes de refrescs, forquilles de plàstic, i un llarg etc.

carlos ha dit...

Un dia llamé a la urbana por el ruido de la musica de un coche y ni caso.